Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SAN-LIFE Gryžta Į Senus Laikus


Guest Ernish

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4196 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest Tomas5

veiki, noriu jums pristatyti seną, bet tikrai dar nenurašytą serverį pavadinimu San-Life

Ką gi rasite užėję pas mus? Ogi malonią administraciją, draugiškus žmones, puikiai sukurtą San-Life GameMode, kuris dažnai atnaujinamas Serverio Savininkas Dar nežinomas bet galit jy pamatyti jis tikras geras ir gali nustebinti žmones savo atnaujinimais Tai Alex Nežinomas Asmenis

Mūsų serveryje Veiksmas Vyksta . Tai San-Fierro ( SF ) i . Registruojantis serveryje jūs pasirinkti , Apžūrėsite Apmokymys .

Pagr. Administracija :

Alex (Nežinomas) - Skripteris, serverio šeimininkas.

Serverio IP adresas:Nežinomas

Serverio webas: Kuriamas

Tik pas mus rasite unikalią VVP (vartotojo valdymo panelių) sistemą.

Serveris dirba: 24/7

.

Apie serverį: kadangi norime palikti intrigą, aprašysime tik kelias pagrindines sistemėles. Kadangi labai daug žmonių norėjo turėti kelias mašinas, mūsų serveryje ši idėja yra įgyvendinta.

Alkio sistema - tiesiog žaisdami praalkstate ir jums tai pranešama žinute apačioje ekrano. Norint pavalgyti reikia parduotuvėje nusipirkto maisto, kuris iškart atsiranda kuprinėje ir pavalgyti su tam skirta komanda (kuprinėje galima laikyti ne tik maistą, daugiau apie tai sužinosite atėję į serverį).

Apie darbus: Darbų su direktoriauspakvietimu yra net 15. 8 darbai su direktoriaus pakvietimu , ir 7 darbai su direktoriaus pakvietimu yra SF mieste . Darbai be pakvietimo yra unikalūs tuom, kad jie nėra bereikšmis važinėjimas pirmyn ir atgal. Juose yra nustatyti checkpointai, už kuriuos uždirbate papildomų pinigų.

Ekonomika: serveryje yra subalansuota ekonomika. Pinigai yra gana vertingi, nes yra uždirbama nedaug, o mašinos, verslai, namai ir visa kita kainuoja tikrai nemažai.

Greitu metu serveryje bus daromas dalinis UNBAN . T.y. - bus atblokuoti tie žaidėjai , kurie buvo užblokuoti ne dėl ,,Reklaminės" priežasties . Išsamesnė informaciją pateiksiu vėliau . Dalinio UnBan dieną , bus organizuojamas Naujo rekordo siekimas , bei event'ų vakaras . Tad sekite naujienas , ir nepraleiskite didžiausių San-Life pasaulio įvykių

Norime Pranešti!Jeigu norite sužinoti daugau informacijos rašykit 1:Donatelis110 Skypė 2:Davil_Mirel

Pagr.Skypė Mano Donatelis110

post-27502-0-38940700-1353991621_thumb.jpeg

Redaguota , nario Tomas5
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4196 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...