Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ego-LiFe.LT


Nelo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ego-Life.lt PRISTATO,

Sveiki mano mielieji, noriu pristatyti nauja, dar niekam nežinoma naujai kuriama rpg projekta ego-life.lt. Ego Life tikisi pasiekti didelių aukštumų ir jūsų pripažinima. Tikriausiai galvojate, o dar vienas eilinis rpg serveris, kuris tikriausiai net neatsidarys, o jei ir atsidarys tai savaites neištemps. Galiu patikinti, kad to tikrai nebus nes serveris bus visiškai unikalus, taj nėra iš interneto parsiūstas gamemod ir iškart paleistas, prie serverio dirba rimtas ir turintis daug patirties scripteris - Romas, bei prie mapp darbų ne ką mažiau patyres mapperis Deividas_Lukošius.

Dabar šiek tiek informacijos apie serverį , Gamemodas kuriamas jau daugiau nei puse metų , žinoma su pertraukom . Prie jo skiriama daug dėmesio. GM kurtas nuo nulio. Visos sistemos yra parašytos mūsų gero skripterio Romo. Tai, kas jį pažįsta , tikrai žino , kad jis blogai nepadarys.

Visas veiksmas vyks San Fierro mieste, nes tai manau yra patogiausias ir geriausiai žinomas miestas.

Serverio ekonomika bus labai gerai subalansuota, čia pinigai turės savo verte, o ne kaip kitur 1000 litu čia "vanduo" , ne čia taip nebus. Kiekvienas litas čia bus svarbus. Visiems idomu kokie bus darbai, darbai dar kolkas kaikurie yra galvojami, norime padaryti tokių darbų , kad tikrai viskas išsiskirtu. Pagalvojus jau daugumai yra atsibode "dyleriai,mechanikai, ir kt." , tad mes norime paivairinti žaidima.

Taipogi , serveryje renkami administratoriai,moderatoriai. Iškarto noriu pasakyti čia taip lengva nebus, betko tikrai nepriimsim i komandą.

Administratoriai turės eiti per kelias atrankas, 1) Užpildyti anketa ir atsiusti mums paštu. 2) Praeiti mūsų užduotus klausymus. 3) Taipogi patikrinsim jūsų kantrybe, ir paruošime pilnam darbui serveryje.

*ADMINISTRATORIAI NĖRA PARDUODAMI*

Na dabar apie starta, manoma , kad serveri atidarysime dar šiais metais gruodžio vidurį. Stengsimes prieš šventes , kad sulaukti daug žmonių. Na o jeigu mums nepasiseks , tai visko galima tikėtis , kad sausio mėnesi , per paskutines mokinių dienų atostogas t.y sausio 5-6 diena.

Projekte yra jau surinka tikrai gera pagrindinių administrtatoriu grupe kurie tikrai noriai dirba su mumis ir padeda plėstis.

Šiek tiek pristatysiu apie juos Robis_Morris visiems gerai žinomas Bitradio.lt laidų vedėjas, Dj. Robertas labai šaunus vyrukas, stengiasi padeda kaip tik begalėdamas. Mindaugas_Relysis , dauguma žmoniu žinomas kaip geras draugas, Mindaugas niekada neatsuka nugaros kitam žmogui ir visada padės kuriam ištiks problema. Na ir paskutinis komandos narys Deividas_Lukošius, visu žinomas kaip labai linksmas žmogus, kuris gali betkada pakelti nuotaika , bet kokioje situacijoje, Deividas tikrai turi galva ant pečių ir žino savo darbą, taipogi turi begalia idėju, kaip ir kiti išvardinti žmones.

Visus maloniai kviečiu užsiregistruoti mūsų puslapyje www.Ego-Life.lt

Pagarbiai-RolandasN.

  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...