Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Las-Venturas.LT [Naujas]


Arvydas_Torres

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

3d5ad61298c05081431c7f5475b99723228.png

Laikas, kai išaušta diena, laikas kai pagaliau žydi gėlės, laikas kai gali džiaugtis tuo kas vyksta. Atrodo galbūt niekam tikę žodžiai, bet iš tikrųjų jie vertesni už viską. Ar prisimeni tuos laikus, tuos laikus kai žmogus kuris norėjo pasilinksminti smagiai leido laiką... laiką, be pykčių, streso, nervų? Žaisdamas kokiame tai serveryje ar prisimeni kai tau tai teikė malonumo, o ne nevilties. Tada, kai renkantis daiktus į norimą darbą būdavo jaudulys. Tada, kai žmonės buvo vieningi ir serverius darė malonius žaidimui. Tada, kai grįžęs iš mokyklos ar darbo tu galėdavai atsipūsti ir įsijungti žaidimo serverį, bei atsipalaiduoti. Tas žodis tada, atrodo ir liks tik tada ... Vis dėl to, atėjo laikas, kai žodis tada virs dabar. Visus norime pasveikinti ir su malonumu pristatyti ilgai kurtą Lietuvos San Andreas Multi-Player serverį, pavadinimu – Las-Ventūras. šio serverio pavadinimas daug ką atskleidžia apie patį serverį, koks yra, kas vyksta jame ir kodėl verta. Las-Ventūras arba kitaip Las-Vegas yra pramogų miestas, kuriame pramogų yra apstu. šiame serveryje dirba nemažai žmonių, kad tik viskas būtų padaryta kruopščiai. Gera žinia yra tai, kad pats serveris yra kuriamas nuo pagrindų t.y. 0. Tai ne eilinė klastotė, tai originalas. Originalas vertas – dėmesio.

Serverio Las-Ventūras virtualūs darbai su Vadovybės privalomais pakvietimais į šiuos darbus.

Teisėsauga

Ką gi serveris darytu, be tvarkos. Kad to nebūtų, yra įsteigtos netgi keturios teisėsaugos įmonės kurios šiame mieste ir saugos serverio tvarką nuo nusikalstamumo.

Policija – šis darbas yra kruopštus ir atsakingas darbas kaip ir kiti. Tai viena iš S.O.S narių kuriais galima pasitikėti ir kliautis. šie vyrai bei moterys dirba tol, kol klęsti nusikaltimai gatvėse. Jų paskirtis kontroliuoti patį miestą ir saugoti nuo chuliganų, žudikų, ir kitų grėsmę keliančių žmonių. Jie atlieka pareiga, kad apsaugotu ne tik gatvėse civilius, bet ir keliuose. Stop karui - keliuose jau greitai, tad nemiegok prie vairo, bet elkis taip kaip nori, kad su tavimi elgtųsi.

(Daugiau informacijos apie šį darbą:

http://las-venturas....arbo-aprasymas/)

Spec . būrys Aras – Tai vienas iš pavojingiausiu darbų. Kadangi keli grėsmę ne tik kitiems, bet ir sau. ši antiteroristinė grupuotė paimta iš Policijos Divizijos gelbsti žmonių givybes nuo pavojų, t.y. mafijų, kitų nusikaltėlių. Jie patys aukoja savo givybes, kad išgelbėtu kitą civilį. Jie pasiryžę ištisas 24h mokytis ir saugoti civilius. Iš kitų sričių išsiskiria tuo, kad ši rinktinė privalo rodyti pavyzdį kitoms teisėsaugos sritims, kaip reikia lasivinti įkaitus, atgrobinėti svarbius pastatus. Nors jų darbas pagrindinis yra vykti kuo greičiausiai į gelbėjimo zoną, jie nesaugo miesto kaip Policija, jie naikina nusikaltėlius. Su jais kontaktuoti yra draudžiama. Tyla - jų šarvas, o taiklumas - ginklas.

(Daugiau informacijos apie šį darbą: http://las-venturas....jegu-aprasymas/)

FTB – Federalinių Tyrimų Biuras. Taip skamba šis pavadinimas. Tai kita teisėsaugos sritis kuri tiria nusikaltimus. Kitaip jie vadinami Kriminalistais.Institucija kuri serveryje palaikys ryšius su kitomis teisėsaugos sritimis. ši teisėsaugos sritis išsiskiria tuo, kad daugiausiai dirba su narkotikais, kerta kelius kvaišalų platinimui. Nors šio darbo institucija ir nėra labai uždara, tačiau čia dirbama labai slaptai! Jie pastebi tada kai to mažiausiai tiekiesi. Ir baudžia nusikaltėlius ten kur niekas nemato, ir nežino.

(Daugiau informacijos apie šį darbą: http://las-venturas....arbo-aprasymas/)

Armija – Iš tiesų, tai nelabai skaitoma kaip Teisėsauga, bet jį vykdo šiame mieste tą patį ką ir visi –saugumą. šie patriotai valdo ne tik žemę, bet ir orą. Turi galingas tris oro pajėgas, turi savo ginklus, griežtą ir nuožmią tvarką. Jų bazė, ne taip kaip kitų Teisėsaugos sričių. Jų kareivinės apsistojusios dykumoje. Ne kiekvienas kuris drįsta įžengti nekviestas lieka gyvas ar net grįžta namo. Vaizdžiai tariant jie yra kaip atsiskyrėliai nuo Miesto. Norint tapti Kareivių turi rodyti kitiems pagarbą, nes laikyti rankoje ir muvėti specialius drabužius Armijos yra a -.

(Daugiau informacijos apie šį darbą: http://las-venturas....arbo-aprasymas/)

Kelionių agentūros

Taxi firma – Kaip manai greičiau nuvykti į tikslą, važiuojant mašina, ar einant pėsčiom? Kvailas klausimas atrodo? Mąstant apie žmonių patogumą įkurtos dvi firmos kurios konkuruoja viena su kita dėl klientų. ši firmą veža žmones nuo A iki B ir net jei reikės iki C. Darbuotojai kurie maloniai laukia jūsų iškvietimų ir rūpinasi, kad saugiai nuvyktumėte į nurodytą tikslą.ši profesija skirta tiems asmenims, kurie mėgsta vairuoti ir už tai gauti pinigus! Kadangi serveryje nėra teleportų, šis darbas manau turės didelę paklausą. Uždarbis galbūt ir nėra pats didžiausias, tačiau darbas bus tikrai įdomus! Mūsų tikslas - kelias į pabaigos tašką! O jūsų tikslas nuvykti greitu saugiu keliu į tikslą.

(Daugiau informacijos apie šį darbą: http://las-venturas....arbo-aprasymas/)

Limuzinų vairuotojai – ši firma iš tiesų gal ir neturi tokios greitesnės transporto priemones nei Taxi firma. ši firma labiau prabangai, turtuoliams. Nori pasjusti karaliumi? Sėsk į limuziną ir nustebink praeivius. šiomis paslaugomis daugiausiai naudojasi verslo atstovai, bei turtingieji žaidėjai. Norite pramoginio pasivažinėjimo? Kreipkites į šia komerciją. Ūsuotas vyras su juoda kepurėle nuveš jus į pramogų pasaulį, ten kur slypį linksmybės.

(Daugiau informacijos apie šį darbą: http://las-venturas....arbo-aprasymas/)

Nusikalstamumo jėgos

„Lucchese“ Mafija – Ar esi kada girdėjęs kaip riaumoja liūtas? Na šią mafiją galima taip ir pavadinti. Ji riaumoja ir gasdina visus praeivius, ne kiekvienas kuris nori įstoti į jų gretas yra tinkamas, ne kiekvienas gali išeiti ir gyventi. Mafija valdo gatves ir nežinia ar tavo elgesys juos nepaveiks. Tai viena garsiausių Mafijų Las-Ventūras mieste, seniausia ir kraupiausia. Teisėsauga šių mafijozų ir teieško, bet vis nepavyksta tinkamu metu surasti... Prieš juos, net balsas suplonėja kai kalbiesi, ai, kam čia taip gražinti viską, jei pats gali pamatyti tai, visas legendas kurios kalbama apie "Lucchese" mafija. Su šią mafija reikia turėti kuo mažiau reikalų. šI MAFIJA GALI KLAUSYTIS POLICIJOS POKALBIŲ - netiki? Išbandyk.

Gauja – Esi Gang'steris? Nori muštis, draskytis, lieti energija? Bicepsų, tricepsų ir kitokių raumenų čia prireiks, nes kovos diena iš dienos vyksta ir nesiliauja dėl zonų, moterų ir kitų dalykų, tavo rankos galbūt ir prireiks būtent čia. (Gaujas galima gauti, tapti vadovu nusiperkant iš prekių)

Kitos Darbo įmonės

Apsaugos firma - Apsauga stebi kiekvieną tavo žingsnį ir supranta kur kas vyksta. šie vyrai galbūt nėra policininkai, bet jie saugo ne tik pastatus, bet ir žmones nuo užpuolikų ir tų kurie kėsinasi į jus. Kodėl jie tokie ištreniruoti? Nes treniruojasi būtent su Teisėsaugos atstovais. Jų šūksnis - mūsų laisvė.

(Daugiau informacijos apie šį darbą: http://las-venturas....arbo-aprasymas/)

Medikai – Pagrindinė S.O.S. pagalba. Gręsia pavojus tavo givybei, būtinai kviesk šią tarnybą. Tai greitoji medicininė pagalba kuri turi atvykti kuo greičiausiai. Jie nesnaudžia, nes kiekviena sekundė yra svarbi. Jie varžosi su laiku, nes žino, kad bet kokia pavėluota minutė gali atnešti skaudžias pasekmes. Tapti gydytoju yra lyg gauti aukščiausia išsilavinimo lygį.

(Daugiau informacijos apie šį darbą: http://las-venturas....darbo-aprasymas)

Radijas – Geriausi DJ pacanai susirinkę čia. Geriausios rubrikos, pokalbiai, konkursai ir visą kitą kas gali praskraidinti jūsų dieną. šio darbo bazė yra labai unikali. Kaip kituose serveriuose šitas darbas tik veda laidas, pas mus šis darbas dar skelbs ir žaidėjų skelbimus, todėl radijas manau susilauks didesnio susidomėjimo ne tik per startą, bet ir visada. Todėl diena auš pas mus su muzika, o leisis su rubrikomis.

(Daugiau informacijos apie šį darbą: http://las-venturas....arbo-aprasymas/)

Tralistai - šitas darbas manau pritrauks ne vieną kuris turės galimybę jį išbandyti. šio darbo tikslas yra vežioti tr. priemones į mašinų turgus. Kaip viskas vyksta? Tiesiog pasiemi tralą, nuvažiuoji į mašinų gamyklą kuri yra San - Fierro mieste, pasikrauni savo tralą ir nuveži mašiną į tam tikrą turgų. šis darbas serveriui yra labai svarbus, kadangi jeigu tralistai nedirbs, serverio žaidėjai negalės nusipirkti mašinų, motociklų. Pvz: Serverio žaidėjas nusiperka mašina sentinel, turguje lieka 0 mašinos vienetų, tralistai turi papildyti mašinų skaičių turguje, kad kiti žaidėjai galėtų nusipirkti tr. priemonę, šiuo atveju sentinel. Ar tralistai gali vežti transporto priemonių begales? Ne, negali nes tai papraščiausiai padarytų šį darbą beprasmiu. Nenustebkite, kad kartais nuvažiave į gamyklą jūs pamatysite, kad nėra tam tikros mašinos. Paprasčiausiai tos markės mašinos jau yra išvežiotos ir jos gamykloje bus pagamintos tik po kurio laiko. Tad Tralistų būti yra privilegija ir juo dirbti yra grynas malonumas.

(Daugiau informacijos apie šį darbą: http://las-venturas....arbo-aprasymas/)

AutoServisas - Kitaip sakant Mechanikai. Kaip ir policija palaiko tvarką keliuose, kad nebūtų išmėtytų mašinų ant kelio. Tvarko kitų žaidėjų transporto priemones. šių darbuotojų pagalba galėsite keliauti nestabdomi. Auto avarijos greitai išvalomos jų pagalbą. Sugedo variklis, iškilo kelyje problema su autotransportu? Kviesk Mechanikus, jie išspręs pagalbą tiksliai ir rūpestingai. O gal, net pats supranti apie mašinas ir kitas autotransporto rūšis? šis darbas laukia tavęs ir rodo pirštu, jog esi reikalingas.

(Daugiau informacijos apie šį darbą: http://las-venturas....arbo-aprasymas/)

Tolimųjų reisų vairuotojai - Kitaip jie vadinam Fūristais. Jie privalo vežioti krovinius iš vienos vietos į kitą. Iš viso yra 5 prekės: Nafta, metalo laužas, transporto priemonių detalės, keraminiai gaminiai ir dažai... Tai labai pelningas ir atsakingas bei sunkus darbas. Dirbdamas juo žinoma, gali tapti turtuoliu.

(Daugiau informacijos apie šį darbą: http://las-venturas....arbo-aprasymas/)

Žaidimo pagrindai

- Serveris yra kurtas visiškai nuo 0. Mūsų modifikacija yra pilnai surišta su MySQL, taip pat modifikacija yra pilnai optimizuota. Serverio ekonomika yra tikroviška, algos nesiekia po 500 LT per minutę ar panašiai. Įėjęs į serverį žmogus turi 0xp ir 2000 lt. Viskas prasideda nuo 0, nes juk esi naujas veidas šiame pramogų pasaulyje. Emigravimas, yra. Kiekvienas žaidėjas gali emigruoti čia ir gauti 300xp ir 2000lt, ne daugiau. Nesvarbu koks buvai, visi čia yra lygūs kurie varžosi dėl patirties, ir gali su ja pasidalinti su kitais. Kiekvienas serverio naujokas prisiregistraves išsirenka norimą išvaizdą (skiną). Jūsų žaidimo pradžia bus - Naujokų namai, kur rasite informaciją apie serverį, galėsite pasiimti dviratį ir apžiūrėti serverį. Taip pat pradžioje gausite 2000 LT už kuriuos galėsite nusipirkti reikalingiausius dalykus.

Naujokams kurie nori ...

Jus sudomino mūsų serveris? Kviečiame emigruoti: http://las-venturas....93-emigracijos/ Emigrave jūs gausite + 2000 LT ir 300 XP. Taip pat patartumėme pradėti nuo darbo: "krovikai" šiam darbui nereikia pakvietimo, darbo esmė labai paprasta, tiesiog turite pasiimti maišą ir nunešti į reikiamą vietą, už nuneštą maišą gausite + 2 LT į savo rankas. Taip užsidirbsite savo pirmuosius pinigus ir galėsite kilti karjeros laiptais! Taip pat užsiregistravę jūs būsite Naujokų namuose kur vyks apmokymai.

Verslų sistema - pinigai

Serveryje yra gan įdomi verslų sistema, kaip kitose serveriuose pinigai eina už nieką, pas mus jie eina už tam tikrą nupirktą paslaugą, Kaip tai suprasti? Skaitykite toliau.

Tarkim vienas brangiausių serverio verslų automobilių salonas, už šį verslą savininkas gauna dalį sumos nuo nupirktos mašinos, kadangi verslai nėra pigus, galėsite su draugais kartu taupyti pinigus ir įsteigti bendrą verslą. Verslus galima pardavinėti, bet kada, nesvarbu ar kas prisijungęs ar ne, jį bet kada galės nupirkti jei jūs taip užstatysite. Las-Ventūras pats jums siūlo pramogas, tereikia pasistengti ištiesiant ranką ir štai tapsit verslininkais.

Vairavimo mokykla

Kituose serveriuose teorijoje būna eiliniai klausimai tokie kaip: Kokia kelio puse reikia važiuoti ir panašiai... Pas mus klausimai yra išties sunkus, tad manome apmažės kelių eismo pažeidėjų, vairavimo mokykla yra gražiai sumapinti, yra 3 kategorijų teisės. Nenusivilk, gali ir nebūti automanas, tiesiog yra dviračių, ir kitų važinėjančių dalykėlių. Viskas suplanuota, kad būtų saugu jums ir kitiems. Teisės bus vertos, jų praradimas bus tikra nesėkmė, nepatartina prarasti teisių nepasitarus su pačiu savimi.

Pasienis

Nori išvykti iš miesto? Pinigų vien neužteks.. Turi turėti vizą ir pasą.. Nusipirkus vizą ji jums galios 3, 7, 9 dienas (pasirinkus), per kurias galėsite laisvai keliauti per San Andreas pasaulį. Viskas kaip minėta padaryta dėl kažko. Be reikalingų dalykų šis serveris nenaudoja, tai padaryta, kad nusikaltėliai, bėgliai, per daug laisvai nesijaustu, kaip realybėje, ir dėl kitų itin smagių dalykų. Vizą ir pasą gali nusipirkti "Migracijos departamente"

Daugiau informacijos

Las-Ventūras Vadovybė

Pagrindiniai Serverio administratoriai:

Invision_White

Pagr. Administracijos kontaktiniai duomenys: Skype: lasventuras-administracija

Admin_Volk

Serverio startas 2012-09-01

Naujasis serverio rekordas: 344, pasiektas 2012-10-30 19:19 valandą

SERVERIO IP: 79.98.31.98:7777

Serverio oficialus puslapis www.las-venturas.lt

Redaguota , nario Arvydas_Torres
  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...