Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[RPG] www.SARPG.ipy.lt


Domas_Spac

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4194 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ilgai laukemasis sarpg projektas startuos 20:00 šiandien'ą

Trūmpai koks serveris

Gauju sistema

faae5a66bb6764c0edbf3528db04a615884.png

Tai paprasta sistema, kurios pagrindas - žaidėjų kuriamos gaujos. Aišku gaują sukurti galima tik nuo 7 lygio. Taip pat maksimalus bendras gaujų skaičius yra 10 (na kas pirmesnis, tas gudresnis ). Gaują kurti galima su /ikurtig komanda, sukūrus, ji bus įrašyta į MySQL duombazę ir niekada nedings (nebent patys ją uždarytumėte su komanda /guzdaryti). Sukurtoji gauja turės savo pokalbių kanalą /g, nuosavą fondą į kurį žaidėjai galės padėti arba pasiimti pinigų. Gaujos lyderis galės keisti gaujos pavadinimą /gpavadinimas, išmesti narius, arba juos valdyti /gvaldymas na ir kelis kitus dalykus. Visos gaujų komandos - /gauja.

c1d67c26d681a662024f21d78df0bbb8418.png

Namu sistema

Namų sistema savotiškai paprasta. Nusipirktą namą galite užrakinti/atrakinti (į užrakintą namą nieks negalės įeiti, o į atrakintą galės įeiti visi kas norės). Name jūs galėsite pavalgyti, pasidėti narkotikus ir pinigus, na ir žinoma pamiegoti. Taip pat anmą galėsite perleisti kitam žaidėjui arba jį parduoti už 80% pirkimo kainos.

fffe46283bd3640380869561d47bb42f124.png

Automobilį galėsite įsigyti auto/moto salone, kurį surasite per /gps. Automobilių pirkimas čia kiek neįprastas - užlipę ant pickup jums bus išmestas langas, kuriame su valdymo mygtukais, SHIFT ir ALT, pasirinksite norimą automobilį ir su SPACE jį nusipirksite. Pirkdami automobilį matysite visą informaciją apie jį t.y. Degalų rūšį, kainą, pavadinimą, pagaminimo metus ir kt. Serveryje yra 2 degalų rūšis - benzinas ir dyzelinas. Savaime suprantam, kad dyzelino kaina mažesnė, nei benzino. Savo automobilyje galėsite atidaryti langus, kapotą, bagažinę. Automobiliai yra su užvedimu t.y. norėdami kažkur važiuoti turėsite pirmą užsivesti automobilį, tik nepamirškite vėliau išjungti variklio, nes degalai automobilyje su užvestu varikliu mažėja net tada kai jūsų nėra automobilyje. Taip pat į savo automobilio bagažinę galėsite įsidėti ginklų, tik būkite atsargus policiją gali bet kada ptikrinti jūsų bagažinę. Norėdami įlipti į savo automobilį pirmiausią turėsite jį atsirakinti su /uzraktas komandą, o įlipę į automobilį pakartoję komandą vėl jį užrakinsite. Dar automobiliai turi pavaras, jas galite junginėti mygtukais Y ir N. Serveryje taip pat yra ir valčių, todėl nereikės apsiriboti vien automobiliais ir motociklais.

Tai dar nera visos sa-rpg serverio įvairovės šiandieną 20:00 serverio atidarimas pranešk visiems savo

Serverio IP: gta-host.lt:2000

Serverio Tinklapis: www.sarpg.ipy.lt

Prašau še reklama platinti ir susibursim daug žmonių.

Redaguota , nario Domas_Spac
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4194 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...