Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.SALG.LT || Sugrįžta į senus laikus.


Tautvis !

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

0be2270f3bf153653ff819e6c69cd241969.jpg

Laba Diena

Atėjo toks metas kaip reikia rašyti aprašyma man. Kaip iš temos pavadinimo pamatėte www.SALG.LT projektas tesia savo veikla. Kaip ankščiau buvo senasis projektas jis žlugo, nes susijungė su vienu projektu, o Arminas padarė didžiūlę klaida padarydamas taip. Paskui jis šį projektą pardavinėjo ir šis projektas ėjo per rankas. Šiuo metu bandysime atsatyti ir gražinti į senus gerus laikus šį serverį. Per tą laika Arminas mokinosi programuoti vis daugiau, ir gan daug išmoko nei ankščiau. Domenas yra gražintas į būvusių savininku rankas, Arminas pasiryžo gražinti šį projekta, nes dauguma serverių atsidaro ir po 3,4 dienų kažkaip atsiranda modifikacija internete arba užsidaro. Mes galime garantuoti gan rimta žaidimą, mūsų serverio stilius GRP, bet keisime visai į kitokį, čia tokia pradžia modifikacijos bus. Mūsų projekte galėsite išvysti, naujas darbų vietas, prie darbų vietų tikrai padirbėti, ir labai daugybę dalykų galvota. Aš viską mappinau, ir viskas gerai gavosi. Šis projektas turėjo startuoti prieš 2 savaitėles, bet dėl klaidų nedarėme, nes klaidos rimtos, ir nemažai laiko atėmė jas tvarkyti. Šio projekto serverio paleidima planuojame šį Penktadienį, tai 2012-11-23 diena. Šis projektas jau turi didelį lankomuma o serveris dar nestartavęs, tai reiškia jog geras ženklas. Manau per starta sieksime didelį žmonių kokį 100 žaidėjų, bet visgi tiek norėtusi pasiekti ir daugiau. Prie serverio dirbta labai ilgai ir rimtai, nes buvo daigybę kėblumų, bet viska sutvarkėme, ir ruošėmęs serverio paleidimui. Taip pat modifikacija yra stipri ir galinga. Forume nauji veidai ir senbūviai, norėčiau pasakyti jog jokių Administratorių, Vip'ų, žaidimo patirties, pinigų ir visa kita tikrai nedalinsime. Atidarius serveriui iškarto atsižvelgsime į serverio klaidas, nes tikrai žaidėjams geriau žaisti kaip serveryje nėra klaidų.

Kviečiame mielai prisijungti prie www.SALG.LT projekto, taip pat laukiame visų tų kurie nori susirasti gan rimta serverį, stengsimes tai įgyvendinti ir išpopulerėti.

Kviečiame visus prisijungti.

Pagarbiai SALG.LT Administracija.

SALG.LT savininkai: Tautvex_Adidas Arme_Help

Serveris startavęs, jo IP : 82.135.154.33:9998

Redaguota , nario Tautvex_Adidas
  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...