Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Neseniai atsidare!!!!!!!


DiskucijuFan

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svetainė: http://sabter.lt

IP: 77.241.199.178:1027

Serverio savininkai: Lukas_Misk ir Mindaugas_Indigo

SABTER.LT - KAS TAI?

Sabter.lt - SA-MP serveris, turintis unikalias, bei realias sistemas. Šis SA-MP projektas buvo kuriamas daugiau nei pusę metų, siekiant įnešti į SA-MP pasaulį kažko unikalaus, dramatiško, realaus.

KODĖL MES MANOME, KAD TAI YRA REALIAUSIAS SERVERIS LIETUVOJE?

Ką galima rasti visuose Lietuvos serveriuose? Darbai be pakvietimo, besaikis ginklų naudojimas, lengvas tikslų pasiekimas, šimtatūkstantiniai XP kiekiai, užmokestis gaunamas į minutę. Tai, Sabter.lt serveryje, galite pamiršti. Argi šiais laikais galima kur nors surasti darbą ir būti nekviestam? Nemanau. Ar kiekvienam miesto užkampy galima išgirsti, kaip šaudosi žmonės ir lieka gyvi? Nemanau. Ar galima per kelias minutes užsidirbti 100 ir daugiau litų? Nemanau.

KOKIOS YRA PAGRINDINĖS SERVERIO SISTEMOS?

Serveryje jūs turėsite būtinai:

Valgyti

Gerti

Pasilinksminti

Nepavalgę arba neatsigėrę, jūs mirsite, o nepasilinksminę, tapsite liūdni, pasaulis pasidarys tamsesnis. Serveryje nėra antro gyvenimo, kas yra kituose serveriuose, todėl jūs nepavalgę arba neatsigėrę tikrai mirsite. Mirę turėsite kurtis naują slapyvardį, arba pirkti prikėlimą.

Bet daug kas serverio pradžioje galvojo, kad tai nesąmonė ir nebus galima muštis arba šaudyti. Šaudymas ir mušimasis yra kas kita, negu nevalgymas arba negėrimas. Susižeidus, jūs parkrisite ant žemės ir negalėsite pajudėti, iki kol atvyks medikai ir jus išveš į priėmimą. Kuo toliau būsite sužeistas, tuo jūsų ekranas bus raudonesnis.

Tačiau, kaip bus galima pasigydyti, nusiimti ekrano raudonumą arba jo sukimasi? Daugelis atsakytų kitų serverių mastymu: nueinu, pavalgau ir lakstau sveikas. NETIESA. Argi pavalgęs bulvių košės tu sustabdysi kraujavimą ir skausmą, jei esi stipriai susimušęs? Nemanau. Pas mus jums reikės nuvykti į ligoninę ir ten nusipirkti vaistinėles, kad sumažinti kraujavimą(ekrano raudonumą), arba aspirino, kad nuimtų skausmą(ekrano sukimasi).

Serveryje yra daug prekybos centrų, kur galima nusipirkti(arba pavogti) valgyti arba atsigerti. Taip pat yra daug pramogų punktų, kur galima pasilinksminti.

Atlikus nusikaltimą, būsite pasodintas į kalėjimą. Jūs nežinosite, kiek esate kaltas, bet policija žinos. Kalėjime sėdėti reikės ilgai, bet bus galima sėdėti ir atsijungus. Kam patinka sėdėti kalėjime, būti AFK arba daužyti kažkam kitam snukį? Nei vienam.

1-5XP kyla kas 1-3 valandas. Nors ir sunku XP pasikelti, daug kas turi jau 30-40XP, o kai kurie ir beveik 100.

Serveris atnaujinamas beveik kasdien, todėl kiekvieno idėjos ir nauji dalykai atsiras serveryje.

KOKIE YRA SERVERIO DARBAI?

Teisėsaugos departamentas. Direktorius: Agent_Smith

Ligoninė. Direktorius: Jack_Fierro

Taksi. Direktorius: Vytautas_Gryn

Autobusų stotis. Direktorius: Neišrinktas

Picerija. Direktorius: Alas_Pacino

Sunkvežimių vairuotojai. Direktorius: Luknis_Lukrecijus

Mechanikai. Direktorius: Dovydas_Erminas

Gaisrinė. Direktorius: Neišrinktas

Armija. Direktorius: Neišrinktas

Apsauga. Direktorius: Ryhno_Weed

KĄ MAN DARYTI SERVERYJE, JEI NETURIU DARBO?

Nors daug kas neturi darbo, gera proga kur nors įsidarbinti. Tačiau, jei niekas neįdarbina, galite rinkti butelius, kurie išmėtyti po visą miestą prie konteinerių ir juos priduoti prekybos centruose. Taip pat galite nueiti į darbo biržą ir paprašyti kokio nors viešojo darbo ir už jį užsidirbti.

TRUMPAS VIDEO

https://www.youtube....ok&feature=plcp

ZINAU COPI-PASTE, BET MEPIKIT LABAI GERAS SERVERIS :) LAUKIAM JUSU !!!!!!!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...