Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SF-PLAY Pradėk gyvenimą iš naujo! [0.3e]


Zygis_Electros

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi supergames.lt lankytojai. Siandiena pristatau jums nauja projekta. Sio serverio game-mode yra [LTL]Version - 0.1.8.

Serveris tikrai ne eilinis idiegtos unikalios sistemos, viskas su GUI lentelemis. Yra ir ligu sistema, gali trikdyti plauciu uzdegimas, gali gurkti pilvas kai norite valgyti.

Serveryje yra 7 darbai su pakvietimu. Bet koks malonumas zaisti kai serveryje yra 10-15 darbu ir kiekvienam po labai mazai?

yra sistema kur ant nugaros dedasi ginklai. Policija gali labai daug komandu, yra greicio matuokliai, gali patikrinti girtuma, teises, motociklo teises, narkotikus, ir dar labai daug. Serveryje dar nera daug zaideju nes serveris yra katik sukurtas, tad dabar stengiames kuo daugiau reklamuoti negu zaisti. Parase /darbai ir paspaude ant darbu pamatysite visa informacija apie darbus, kokios darbo masinos, kokios vartu komandos, kiek xp reikia, ir ka jiem reikia daryti pvz: dyleriam reikia pardavineti ginklus, narkotikus. Serveryje yra prezidento, admin, vip, savininko komandos.

Serveris yra tikrai idomus, miestas vyksta San-Fierro mieste prasome uzeiti, pasiziurekite jei patiks pasilikite.

ISPEJAME serveryje nieko nedaliname turesite viska uzsidirbti savo prakaitu. Jei kas nors prasys vip, admin, drk Tiesiog juos kickinsime arba ignoruosime. Taigi prisijunkite rasite gera chebra.

Serverio Ip: 86.100.43.181:7777

KAIP TIK VYKSTA ATRANKOS I vip, admin, drk, drk pav.

Sekmes! :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...