Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

vSF.wu.lt startavimas


-PAWNED-

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, vSF.wu.lt vėl keliasi iš miego. Gal jau nedaugelis atsimenate šį projektą, tačiau šis projektas gyvavo maždaug prieš metus, mes tūrėjome nemažai žaidėjų bet esant prastomis sąlygomis privalėjome uždaryti projektą. Dabar vSF.wu.lt gryžta.

WWW.VSF.WU.LT

Nemanykite kad mes kaip ir visi projektai žadame atsidaryti po mėnesio ar metų, nes kaip visi kuriame modifikaciją, ne taip nėra. Modifikacija jau yra sukurta ir sėkmingai ištestuota. Prieš keletą dienų buvau priimtas į projektą, jie neturėjo savo modifikacijos todėl buvau paleidės mūsų modifikacija, jiems patiko, startavome sėkmingai su 28 žmonėmis, tai tikrai buvo puiku, tačiau netikėtai po keletos valandų nuo starto kažkodėl aš buvau išmestas iš projekto. Laimei jie neturėjo šios modifikacijos, ją turiu tik aš, ir ją kūriau tik aš, todėl jos niekas kaip ir neturi.

Stengsiuos sukurti normalų projekta normaliems žmonėms. Na sakau iškarto aš jums nežadu tokio serverio kaip SARG ar LMG, aš jums žadu seną gerą serverį su puikia kompanija.

Na gerai, dabar apie serverio startavimą.

Serverio startas bus šį penktadienį (2012-11-16) 20:00 valandą.

Tikriausiai kyla klausimas: Kodėl? Gi modifikacija jau sukurta, galite startuoji jau dabar.

Atsakysiu į klausima taip: Taip, modifikacija jau yra sukurta, tačiau kas iš to jaigu paleisime serverį dabar? Žaidėjų nebus, nes projektas nėra pareklamuotas, direktoriai neišrinkti, administracija bei prižiūrėtojai nėra išrinkti, todėl geriausiai startuoti penktadienį, iki tol viskas bus suspėta.

Pildykite anketas į serverio direktorių pozicijas. Anketos bus tikrinamos ketvirtadienį (2012-11-15) 20:00 valandą.

Redaguota , nario -PAWNED-
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...