Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Taigi pradėjau kurti naują include( įskiepų ) biblioteką. Ją sudarys nevienas ir ne du include, o daug. Šiuo metu kuriamas

Most Useful Function. Jį sudarys dažniausiai naudojamos funkcijos kurias reikia išgavinėti su daug funkcijų. Taigi aš čia rašysiu kokį include kuriu ir kas jame jau padaryta, o jūs man siūlysite įdėjas ką jame dar sukurti. :)

Most Useful Function.inc

pName( playerid ); - Išgaus žaidėjo vardą.
SetHealth( playerid, hp ); - Suteiks ar atims žaidėjui gyvybių.
EnEx( playerid, interiorid, Float:*Myliu SuperGames.lt*, Float:pY, Float:pZ, Float:eX, Float:eY, Flaot:eZ ); - su šia funkcija kursite įėjimus, išėjimus.
TeleportC( playerid, Float:*Myliu SuperGames.lt*, Float:pY, Float:pZ, Float:vX, Float:vY, Flaot:vZ ); - Teleportas su mašina.
Teleport( playerid, Text[], Float:*Myliu SuperGames.lt*, Float:pY, Float:pZ, Float:pA, interiorid, virtualworld ); - Nuteleportuos žaidėją.
GivePlayerGun(  playerid, WEAPON_NAME, ammo ); - su šia funkciją duosite žaidėjui ginklą 

Na siūlykite idėjas. :)

Redaguota , nario hustrine

banner9.gif

Paspausk ir užsidirbk.

:)

(redaguota)

Teleport( playerid, Text[], Float:*Myliu SuperGames.lt*, Float:pY, Float:pZ, Float:pA, interiorid, virtualworld ); - Nuteleportuos žaidėją.

Labiau paaiškink nes čia 80 proc žali. ir tas cenzas trugdo suprasti koks čia Floatas todėl priminsiu kad tai x. O Cenzas dėl žodžio pox*u j p x.. :D

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

Sukurk komandų include, kuris veiktų greičiau negu y_cmd, gali sukurt ir pavadint h_cmd, aš savo esu sukūręs, ten po include panaršyk rasi. Manau darbo nemažai :)

Na tas procesorius nėra tavo. :) Mačiau aš jį sa-mp forume. Dabar tiksliai neatsimenu kas jį sukūrė, bet net komandos pavyzdį pats tokį patį paėmiai...

banner9.gif

Paspausk ir užsidirbk.

:)

(redaguota)

stock ArciausiaMasina(playerid) //By Darkrealm (edited by Gabrie "Larcius" Cordes)
{
if(IsPlayerConnected(playerid) && IsVehicleConnected(0))
{
new closestvehicle=0;
new Float:closestdist=GetDistanceToVehicle(playerid,0);
for(new vehicleid=0; vehicleid<MAX_VEHICLES; vehicleid++)
{
new Float:dist = GetDistanceToVehicle(playerid,vehicleid);
if ((dist < closestdist))
{
closestdist = dist;
closestvehicle = vehicleid;
}
}
return closestvehicle;
}
return -1;
}

stock Float:AtstumasTarpZaideju(playerid,playerid2) //By Slick (Edited by Sacky and Gabriel "Larcius" Cordes)
{
if(IsPlayerConnected(playerid) && IsPlayerConnected(playerid2))
{
new Float:x1,Float:y1,Float:z1;
GetPlayerPos(playerid2,x1,y1,z1);
return GetDistanceToPoint(playerid,x1,y1,z1);
}
return INF_FLOAT;
}

stock ArtimiausiasZaidejas(playerid) //By Slick (edited by Gabriel "Larcius" Cordes)
{
if(IsPlayerConnected(playerid) && IsPlayerConnected(0))
{
new closestplayer=0;
new Float:closestdist=AtstumasTarpZaideju(playerid,0);
for(new playerid2=0; playerid2<MAX_PLAYERS; playerid2++)
{
new Float:dist = AtstumasTarpZaideju(playerid,playerid2);
if ((dist < closestdist))
{
closestdist = dist;
closestplayer = playerid;
}
}
return closestplayer;
}
return -1;
}

Redaguota , nario Yiin
  • Teigiamai 1
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...