Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

lsgyvenimas.lt


andrius321

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

560x95.png

Serveris jau sėkmingai gyvuoja 2 metus. Jame žaidėjų skaičius yra 100+ (rekordas 223). Šis serveris unikalus savo pastoviais atnaujinimais, puikia administracija , griežta tvarka , kuri reikalauja kuo tikroviškesnio žaidimo. LSG serveryje vyksta pastovūs eventai , o forume konkursai, todėl tikrai nenuobodžiausit. Taip pat kas yra šiame serveryje kitokio , tai Dillimore kaimelis. Jeigu jums nepatinka miesto triukšmas , jo pavojai, tai puikiai šis ramus kaimelis jums patiks. Jis lygiai tas pačias galimybes kaip ir Los Santos.Serveryje nėra autosave sistemos.

Transportas

f613a54a8955d65cf1045daa3a3888ed884.png

Nusiperkant transporto priemonę turi ją prisiregistruoti regitruoje. Transportui yra duodami atsitiktini numeriai. Nusipirkus automobilį ar motociklą jame gali laikyti įvairius daiktus. Jie laikomi yra bagažinėje . Bagažinėje gali pasidėti ginklus ar narkotikus. Taip pat transporto priemonę reikia išlaikyti , į ją pilti degalus degalinėje. Beje , degalinėje gali nusipirkti ir bakelį atsargai. Transportą gali valdyti su /auto komanda.

Namai

Namuose galite laikyti ginklus, narkotikus. Jame galite užsaugoti savo žaidimą. Taip pat auginti kanapes , klausytis muzikos per /radijan komanda. Namą galite nuomuoti draugui ar gautį sau pelno įmant mokestį už nuomą.

Gaujų gyvenimas ir jų veikla

Vienas iš serverio įdomybių. Yra šešios skirtingos gaujos. Grove Street Famillies, Varrios Los Aztecas, The Ballas, Los Santos Vagos , The Mafia ir Da nang boys gauja. Jos visos atskirai turi savo rajoną kuris užtušuotas ant minimap'o. Kiekviena gauja turi savo vadą ,kuris atsakingas už ją. Būnant vadu ,gali išmesti ar priimti žaidėjus. Tačiau galima ir nusipirkti gaują iš gaujos vado, bet kaina didelė. Esant gaujoje gali pasikeisti skin'ą , pasiimti ginklų , užsaugoti savo žaidimą toj vietoje. Norint susikalbėti su gauja naudojama /' tekstas. Beabejo gauja yra atskira veikla. Tai nėra darbas,jūs galite dirbti ir būti gaujoje.

Gaujos veikla.

Galima užpulti kitą gaują ir reikalauti iš jų išpirkos, tačiau čia nieko nuostabaus. Šiame su gaujomis yra labai aktualu ,todėl yra sukurta tokia "sandėlių sistema". Kiekvieną šeštadienį ir trečiadienį 18:30 - 19:00 yra organizuojami sandėlių grobimai. Yra atskiri trys sandėliai ,bet šešios gaujos. Užgrobus sandėlį jame galite nusipirkti naudingų narkotikų, tad gaujos labai aršiai kovoja dėl jų. Sandelyje kas valanda pasipildo po 5 prekes. Kai prekių yra 50, sandelis yra pilnas.

Narkotikai

Kanapės

Turbūt populiariausia narkotikų rušis del savo lengvo poveikio, gero efekto ir sąlyginai mažos kainos. "Žolę" galima auginti namuose, arba pirkti iš kitų žaidėjų.

Norint užsiauginti žolę, reikia turėti sėklų. Sėklas galite pirkti iš gangsterių, kuriem priklauso sėklų sandelis.

Pasodinta žolė auga apie savaitę, ją reikia laistyti, palaikyti apie 100 % drėgmę ir laiku nurauti.

Žolės poveikis: Keistas oras ir +50 HP.

Amfetaminas

Tai stipriausia poveikį turintis narkotikas. Nuo jo vaizdas pradeda siubuoti, tačiau gaunate 120 HP ir 120 Armour.

Gauti jį galima tik iš dylerių.

Ekstazis

Tai vidutini poveiki turinti narkotinė medžiaga. Aplinka pasidaro tamsi ir gauni +70 HP +70 Armour.

LSD

Tai narkotinė medžiaga turinti linksmiausią poveikį. Staiga gali pasirodyti, kad prasidėjo kitas metų laikas ar pradėt mirgėt vaizdas ar net gyvūną galite pamatyt!

Darbai

Serveryje yra begale darbų. Darbai turi pareigas , jeigu jums atrodo ,jog turėsite tik važinėti ratais tai jūs labai klystate. Kiekvienas darbas su pakvietimu ir be pakvietimo turi pareigas. Pvž picų išvežiotojas turi pastoviai vežioti picas į namus, nebijokite nevažinėsite ratais. Darbai skirstomi į mini darbus , darbus su pakvietimais ir darbus be pakvietimo.

Mini darbai

,tai žvejys , ledų pardavėjas, dešrainių pardavėjas, pieno pardavėjas. Galima šiuos produktus nusipirkti naudojant /pirkti_ledus /pirkti_desraini ir t.t.

Darbai su pakvietimu,

čia daug aiškinti nereikia , tik gavus direktoriaus pakvietimą gali dirbti šiuos darbus: Automanas,Motomanas, Taxi , Transporteris, Medikas, Gaisrininkas, Viešoji saugumo tarnyba , Policininkas , ARAS, Kobra, Armija, Skelbėjas, Kurjeris , Fūristas, Dealeris ir vienas LABAI unikalus darbas vagis. Esant vagiu tavo pareiga yra vogti automobilius , jie yra išmėtyti po visą Los Santos miestą . Šie automobiliai yra niekieno, į juos gali įsėsti tik vagys ir įsėdus į jį nugabenti automobilį į paskirtą vietą.

Darbai be pakvietimo

, tai BMX'eris, Šlavėjas, Traukinio vairuotojas, Šokėja, Šiukšliavežys, Statybininkas, Picų išvežiotojas, Autobusų vairuotojas, Pakrantės apsauga, Kunigas, Pilotas, Reporteris, Kriminalistas , Mikroautobusų vairuotojas , Pasienietis , Nekilnojamo turto agentas, Bankininkas, Ūkininkas ir Advokatas.

Verslai

Vienas variantas gauti pinigų nedirbant yra verslas. Tačiau reikia, juo rūpintis , reklamuoti jį kitiems žaidėjams . Verslų yra nuo a iki ž. Nuo 24/7 parduotuvės iki sex parduotuvės. Taip pat galite verslus perparduoti kitiems serverio žaidėjams.Pelnas gaunamas tik kai žaidėjai nusiperka kažką iš to verslo. Čia nėra tokio dalyko ,kaip turint verslą į minutę eina pinigai.

Kita

Serveryje yra paprastutė

alkio sistema

. Nuo alkio galite mirti . Kai Jūsų sotumas nukrenta iki 0proc jūs mirštate. Norint pažiūrėti savo sotumą parašykite /info komandą. Sotumą siuloma palaikyti 60-100proc. Jį galima padidinti pavalgius restorane arba iš konteinerio, bet tai nerekomenduojama nes įvaizdis nekoks.

LSGyvenimas serveryje galima pirkti kepures , akinius , kaukes iš verslų. Tam skirtas yra žaidėjo inventorius , norint užsidėti kaukę ar akinius ,ar kepurė. Inventorių galite atsidaryti paspaudę y raidę.

Beabejo yra ir vartotojo panelė. Ją lengvai galima atidaryti paspaudus n raidę.

http://www.youtube.com/watch?v=TUHwk6QH0eE

Męs Facebook'e

Redaguota , nario andrius321
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...