Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6043 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

esse Divnich, EEADAR vadovas, išsakė savo nuomonę, jog naujasis Grand Theft Auto gali būti pristatytas jau E3 parodos metu, kuri vyks liepos mėnesį.

"Manau, jog jau greitai gausime informacijos apie naująjį GTA serijos žaidimą" - J. Divnich sakė Game Informer'iui. "Greičiausiai iš paties žaidimo nieko nepamatysime, sulauksime tik kokio nors teaserio, nes mūsų nuomonę penktasis GTA serijos žaidimas turėtų pasirodyti tik 2011-aisiais" - pridėjo jis.

7463d10cd1f445758d80171bfb1428de525.jpg

O ką šis analitikas mano apie platformas, kurioms turėtų pasirodyti žaidimas? "Aš nemanau, kad Microsoft ar Sony yra pasiryžusios mokėti milžinišką sumą pinigų tam, jog žaidimas pasirodytų išskirtinai jų konsolei. Microsoft jau dabar sukišo tikrai nemažą sumą už papildymus, skirtus GTA IV - efektas buvo per mažas, kad apsimokėtų lįsti į tą pačią balą antrą kartą." - svarstė J. Divnich.

O ką jūs manote? Ar realu, jog nauja GTA dalis pasirodys jau 2011-aisiais?

gamesnation.lt

Aš kai skaičiau jis bus kaip tęsinys Liberty City.

Liberty City tai GTA3 tesinys, kaip ir Vice City, SanAdnreas.. O kur tu skaitai? Gal pasidalintum? Mesteltum nuorodele... :PP :labusai:

A taip žurnalus apie pc žaidimus :D

Kox zurnalas ir kox tixliai numeris? Per neta parsipusiu ir paskaitysiu... ;]]

PCGAMER 2010 / 01 (25) naujausias leidinys. Eik geriau į parduotuve nusipirk :D

P.S 1 numeris šiu metu.

Guest EdvinaSaS

Na jau tikrai nesamone jau...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6043 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...