Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4574 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi nusprendziau padaryti dizaino konkursa, nes reikia mano projektui v47 ( cia ne reklama! )

Kokio dizaino man reikes?

Man reikes dizaino Counter strike serverio tematikai, turi buti butinai 3 serverio monitoriai ne seip is cancel.lt o piesti jusu tokioja vietoja kaip cia yra tos naujausi zaidimu aprasymai. Cia parodziau tik kurioja vietoja nereikia tokio pats dizaino! Turi buti navigacija, headeryja reklamos vieta grazus logo. Butina kad butu nupiesta Aktyviausios forumo temos panele. turi buti Sonines paneles is desines puses, naujienu panele ir Table turi buti skirtingos o ne vienodos, footeris turi buti grazus su vietomis kur isideti backlinkus, partneriu logotipus ir t.t copyrightus. Dizainas turetu buti ganetinai platus.

Ka uz tai gausite?

Dizaino konkurso nugaletojas gaus domena: www.mcmiestas.eu arba jai kinomintys.eu domena, abu domenai registruoti iv.lt ir galioja dar apie 9menesius

Ka daryti jai nesupratau ko tu nori?

Jai nesupratote ko as noriu tada parasykite i skype doncas142 ir papasakosiu isamesne info.

Kiek laiko mes turime?

Dizaino laukiu iki penktadienio!

SEKMES! :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4574 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...