Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4945 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Taigi Platinu Maxsio GameModa Ji Nepilna Versija

Kodėl aš jį Platintu?

• Maxsis įra Durnas VPS
  • Jam Net ne 14 Metų Jam 11 Kaip Vaikas Elgiasi
  • Apgavo Su LT Domenu :)

Kas GameMode Įra ?

Apžiūrėti Galite Tik ant Samp Hosto .dll Failai Blokuojami pas mane ;(

Visi sako vaikai :D *Myliu SuperGames.lt*,t jus idomus... :D patis tipo nebuvot vaikas niekada.... Tik pastebejau stumiat vienas ant kito, (vaikas, mazvaikis, vaikelis) O kad patis *Myliu SuperGames.lt* kas prie pc sedi tai nesakot... Sprenziat is rasisenos ir elgesio, *Myliu SuperGames.lt*,t mano 10metis broliukas ketesnis uz betkuri 20meti studenta, o jus cia dar sneket apie rasisena ir elgesi.... Gal cia del demesio trukumo ar kaip???

e90e81408578528c1d01e3edac754444131.png

Web Paslaugos: skype zulikas147

Visi sako vaikai :D *Myliu SuperGames.lt*,t jus idomus... :D patis tipo nebuvot vaikas niekada.... Tik pastebejau stumiat vienas ant kito, (vaikas, mazvaikis, vaikelis) O kad patis *Myliu SuperGames.lt* kas prie pc sedi tai nesakot... Sprenziat is rasisenos ir elgesio, *Myliu SuperGames.lt*,t mano 10metis broliukas ketesnis uz betkuri 20meti studenta, o jus cia dar sneket apie rasisena ir elgesi.... Gal cia del demesio trukumo ar kaip???

Valink tu tik grč iš čia.

Svetaine priklauso Man . Martynas paduotas I cert.lt uz hosto pavogima. Ir serverio veiklos trugdyma. Susektas per email adresus. Naujasis Sarl jau startovo. Martynas liko ant ledo, nes mes spicialiai rengem staiga beta versija nes zinojom kad modifikacija bus isplatinta. Idejom buginta gamemoda ir liepiau visiem eiti zaisti. O per tikraji starta visi Pamate TIKRAJI gamemoda. Ir martynas APGAVYKAS. NEPIRKIT HOSTU VIESTIEK PASIMS ATGAL

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4945 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...