Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4951 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi mieli SuperGames.lt lankytojai :)

Sukūriau šią temą norėdamas padiskutuoti apie naują forumo stilių, jo pliusus ir minusus , ką reikėtų keisti , o ką norėtumėte pagirti ir išskirti.

Taigi manau tiesiog rašykite kas gerai ar kas blogai forume komentaruose ,ir padarysim tokia lentele kaip kas gerai , o ka reikia keisti ( TOP 5 ).

Norint parašyti kažką apie forumą , turite butinai pagrysti savo nuomonę.

Pvz.: Man patinka naujas forumas,nes jis nesukelia "lagg" :)

Man nepatinka ir manau reiketu keisti temų išsidėstymą , nes esu pripratęs prie senosios :)

Nuošidžiai laukiame jūsų atsakymų :)

• Teigiamai 4
  • Neigiamai 1

Teik daug dalykų neišvardinsiu, bet galiu pasakyti 2.

Išties gražus forumo logo. Paprastas, išskirtinis ir kitokio nereikia.

Kas man ne prie širdies tai dizainas. Senesnis buvo man mielesnis. Galbūt todėl, kad jis buvo šviesesnis, spalvos šiltesnės, o dabartinis tamsus.

Ai, čia gal ne į nelabai į tą linkme, bet reikėtu padaryti senesnę rep sistemą.

Reputacijos sistema lėva, nerodo koks vartotojas už ką suteikė reputacija, taipogi ant kelių pranešimų galima uždėti reputaciją už nieką tam pamčiam vartotojui. Medaliai manau nėra būtini, jeigu Administracija neturi daug laisvo laiko juoms įdiegti, o jeigu turi ir gali įdiegti tai manau nepamaišys, ne taip nuobodžiai žmogaus profilis atrodys. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Reputacijos sistema išties man nepatiko. Jin perdaug paprasta, duoti galima ant visų postų todėl prisirinkti galima begalo daug. Senesnę reikėtu vėl paleisti,l. Ji buvo man asmeniškai mielesnė, žaidėjai galėjo parašyti kodėl deda rep arba ją nuima.

Medaliu nereikia. Didesnis kruvis jūms ir daugiau verkiančių žaidėjų.

Reputacijos sistema išties man nepatiko. Jin perdaug paprasta, duoti galima ant visų postų todėl prisirinkti galima begalo daug. Senesnę reikėtu vėl paleisti,l. Ji buvo man asmeniškai mielesnė, žaidėjai galėjo parašyti kodėl deda rep arba ją nuima.

Medaliu nereikia. Didesnis kruvis jūms ir daugiau verkiančių žaidėjų.

Gi dabar tai pat raso uz ka , t.y. uz koki pranesima :)

• Teigiamai 4
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4951 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...