Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4932 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki

Tai oficiali, geriausiai parduodamų Battlefield žaidimas franšizės vis naują įmoką ir gerbėjai turės galimybę žaisti jį pirmą kartą kitais metais.

Electronic Arts "oficialiai atskleidė" Battlefield 4 "antradienį už žaidimą" Medal of Honor: skatinimo. Warfighter "Kūrėjo interviu vaizdo kalbame "Warfighter" multiplayer režimas, EA pažadėjo gerbėjų, kad jei jie iš anksto užsisakyti Limited Edition "žaidimo, jie norėtų gauti prieigą prie" Battlefield 4 "beta atverti 2013 m rudenį.

Tai yra pirmas kartas, kai "Battlefield 4" kada nors buvo oficialiai paminėtas ir EA spaudos pranešimas, kuriame Frankas Gibeau EA Etiketės, prezidentas sakė: "Nors Battlefield ir Medal of Honor Warfighter kiekvienas siūlau grotuvai visiškai unikali patirtis, jie vienija jų turimos technologijų bazę. nušalimo Tai yra du šilčiausias šauliai, atvyksta kartu pristatyti vieno veiksmų Punch, intensyvumą ir šaudyklės pramogų ".

EA taip pat išleido laišką gerbėjų naujai atskleidė "Battlefield 4" internetinis puslapis, paaiškinantis, kad kūrėjai ir DICE jau dirbame kitą Battlefield įmoka. Bet be to, rašoma laiške "Mes nesame pasirengę kalbėti apie" Battlefield 4 dar.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 3
  • Parašė po 2 mėnesių...
(redaguota)

Patiko BF 3, turiu nusipirkęs premium, bet Bf 4 tikrai nepirksiu, nes prasidėjo nesąmonės kaip ir su Call Of Duty, keli metai (arba net ir metų užtenka) ir jau naują žaidimo dalis, su tuo pačiu varikliuku, tik su naujais ginklais, misijomis, veikėjais...

Redaguota , nario InspecT

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Tegul palaukia nors kelis metus, o po to leidžia nauja dalį su naujais varikliukais ir dar įspūdingesnėmis grafikomis.

• Teigiamai 1

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Sori už nuomone, bet man gaila žmonių kurie žaidimus žaidžia, tik dėl grafikos:} Pavyzdžiui call fo duty: black ops 2 grafika nėra įspūdingiausia pasaulyje, užtad istorija, bei pats žaidimas yra unikalus ir kitos tokios serijos, kaip call of duty nėra.

BF3 istorija irgi nėra prasta (Pritariu, kad Call Of Duty serijos žaidimai turi geresne istoriją), bet visiškai nepritariu, kad call of duty yra unikalus...

• Teigiamai 1

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Sori už nuomone, bet man gaila žmonių kurie žaidimus žaidžia, tik dėl grafikos:} Pavyzdžiui call fo duty: black ops 2 grafika nėra įspūdingiausia pasaulyje, užtad istorija, bei pats žaidimas yra unikalus ir kitos tokios serijos, kaip call of duty nėra.

Tik nesakyk jog grafikos nieko nereiškia... Pvz.: Griūnančios sienos, kūlkų skylės, tikrai suteikia žaidimui gyvumo. O už BATTLEFIELD žaidimų serija nieko geriau nemačiau. Call_Of_Duty irgi nėra blogas, bet jam kažko trūksta...

Didžiausias BATTLEFIELD privalumas yra didelė laisvė žaidime ir geras karinės įrangos pasirinkimas.

• Teigiamai 1

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

(redaguota)

BF3 istorija irgi nėra prasta (Pritariu, kad Call Of Duty serijos žaidimai turi geresne istoriją), bet visiškai nepritariu, kad call of duty yra unikalus...

Ten žmonės saugę vertina žaidimus, o ne vaikai kaip jūs, kurie net nesuvokia, kokia ramų paskirtis ir ką reiškia gera žaidimo istorija :}

Žaidžiau ir BF3 ir Black Ops 2. BF3 istorija nusileidžia BO2, grafikos nelyginsiu, nes ir taip akivaizdu, kad BF3 geresnė.

Tik nesakyk jog grafikos nieko nereiškia... Pvz.: Griūnančios sienos, kūlkų skylės, tikrai suteikia žaidimui gyvumo. O už BATTLEFIELD žaidimų serija nieko geriau nemačiau. Call_Of_Duty irgi nėra blogas, bet jam kažko trūksta...

Didžiausias BATTLEFIELD privalumas yra didelė laisvė žaidime ir geras karinės įrangos pasirinkimas.

Uoj uoj, nepradėk man aiškint, kas svarbu o kas ne:} Aš žaidžiu žaidimą, kuris įdomus, o ne tas kuris turi gerą grafiką. Grafika visuose žaidimuos yra antraplanis dalykas, nes joks žaidimas be gero siužeto netampa bestselleriu. Call of duty serijos tai įrodė, jeigu turi įrodymų tai paneigiančių - prašau, rodyk. Beje, tu tų savo kulkų sienose žaisdamas nepastebi, nabent testuoji žaidimo realumą. Pažįstu ne vieną ir ne du žmones, kurie parsisiunčia žaidimą, tik kad pažiūrėtų kokia grafika.

P.S. Man nedomina tos jūsų reputacijos, galit kurtis akauntus ir minusuot mano komentarus, man neįdomūs vaikų darželio žaislai:}

Redaguota , nario NightKata

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4932 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...