Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RPG-BEST.LT


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4211 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki norėčiau jums pristatyti labai šaunų serverį RPG-BEST.LT šis serveris yra legenda Atsidarė serveris prieš 2 metus viskas veikė labai puikiai bet atsirado problemų Pagrindiniai adminai mapperiai scripteriai prie šio serverio labai stęngėsi ir jis buvo sutvarkytas vėl viskas veikė gerai BET čia buvo paleista bandomoji versija Mapperiai Scripteriai dirbo ant naujosios bet kaip sakoma kiaulystės dėsnis per atidarymo dieną kur būtų buvęs paleistas naujas Game Mode Svarbus scripteris mapperis atsigulė į ligoninę ;( ir jo žodžiai buvo : Aš palieku šį projektą su viskuo Mapp Darbais ir Scriptu. Visiem žmonėm buvo labai skaudu nęs serveris buvo uždarytas 2 metam !! serveris buvo tvarkomas testuojamas tiesiog viskas buvo labai padaryta atsargiai ir dabar serveris vėl veikia męs mušame rekordus Taigi 2012/10/30 męs mušėme rekordą !!!!! >>>>> 87530233aeca288c2ca206d732134cbe574.png <<< Serveryje buvo prisijungę 157 žmonės gal ir 158 bet niekas nespėjo nufotografuoti ir šiandien 19:00 męs vėl bandysime sumušti serverio rekorda kartelę užsikėlėme labai aukštai nęt gi 200 žaidėjų taigi visus kviečiu prisijungti visi laukiami ir labai prašome padėti mūm mušti rekordą visiem siūlau jungtis 18:40 bus daug eventų premijų kad tik nekristų žaidėjų skaičius taigi visi laukiami

Svetainė : www.rpg-best.lt

Serverio Ip adresas : 77.241.199.217:7777

Čia yra skype botas jeigu norite padėti reklamuoti ir laimėti prižų dar turite laiko laimėti vip arba prižų nęs serverio žaidėjai labai reklamuoja :)http://failai.in/show/F/3E8CB1240/Rpg-Best.Lt_botas.vbs

Taigi visi laukiami emigruokite ar tiesiog ateikite ir padėkite mūm mušti rekordą ;)

Redaguota , nario John_Extazy
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4211 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...