Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.lv-life.lt Prisijunk prie mūsų !


DeLux3.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4213 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

525342bfdc1257f3a1a5c694c0a261f8543.png

Sveiki ! Taigi pagaliau forumas startavo,jis visiškai dar nėra baigtas vis dar sulietuvinu kaikures vietas ,dirbu prie dizaino.Atranka į administratorius numatoma po kelių savaičių ,iškarto pasakau kad neprašinėtumėte administratorių ar padėjėjų atėjus laikui bus atrankos ir panašiai .Serveris dar kuriamas veiksmas vyks Las-Venturas mieste ,GM jau yra pradėtas kurti .Padaryta prisijungimas,registracija ,krovimas ,gaujų sistema ,car shop sistema ,rytoi pamatysite atnaujinimą su nuotraukomis .Iškarto pasakau projektas stengsis atkartoti realų gyvenimą tad ir serveryje pinigus bus užsidirbinėti nelengva ,algos bus kaip tikrame gyvenime,bet namų mašinų kainos nebus kosminės.Norintys padėti mapinti ar dar kaškaip padėti susisiekite su savininkais.Kaip jau turbūt pastebėjote projekto savininkai yra du t.y aš Jefery_Marley [DeLux3.] ir SanCio [sasha_Hriundel ].Kolkas ieškome patyrusių reklamuotojų kurie tikrai išmano savo veiklą ,turi daug kontaktų,bei moka sudominti kitus žaidėjus.Svetainė dar tikrai nėra reklamuojama pilnu pajėgumu,nes kaip ir per daugiausiai neturime ką parodyti ,bet greitu metu viskas vyks greičiau ir kiekvieną dieną išvysite atnaujinimų.Dėl reklamerio postų susisiekite su manimi skype : domantas.g Na šiam kartui užteks.

2012.10.30 - Kolkas pasiekiame gana nežymų bet kaip mums tikrai didelį pasiekimą ,pasiekiame 25 narių skaičių

2012.10.30 - Pradėda kurti Car shop sistema

LV-LIFE Administracija

Skype : lv-life.administracija

Redaguota , nario DeLux3.
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4213 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...