Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Nutariau prisistatyti užkniso laukti tai wa esu Svajūnas iš Klaipedos man yra 14 Metu Megstu lošt. CS SAMP Gta 4 Kartais.

Hoobis.- Nežinau kaip ivardint tai bmx pasivažinet su draugais pabut esu judrus nenustikstu vietoi . megstu lošt SA-MP CS.

Laisvalaikis - Na žaidžiu visokius žaidimukus . GTA 4 Sportuoju Bmx. Druagai PC. Dar Kartais ir MC palošiu tai wa. mano visas laisvalaikis.

PAPILDAU.

Kodel pasirinkau butent ši foruma o ne koki kita ?. Nes Man patinka yra GM. Samp Cs Prisistatymu Daug žmoniu maloniu esu linksmas draugyštas kartais ir griežtas gerai man čia praliesti laika patinka su žmonemis liudna kad ne Saudyklos kur galetumem pasirašinet. o taip viskas normaliai patinka Dizainas megstu kartais papirkolint. šhulei prajuokinu liudnus žmones jeigu neužsirauna :D. Tai wat tiek apie mane

• Teigiamai 2

MARK'PACANO

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...