Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip matote, Minecraft Sub-Forumas po biškuti atsigauna. Stengiuosi trinti nereikalingas temas,pranešimus ir galvoju naujovęs. Bet man reikia kitų nuomonių.

Man bus įdomu išgirsti ką pasiūlys žaidėjai, ką reikia atnaujinti šiame forume, galbūt išimti.

Rašykite originalius pasiūlymus, nekurkite bereikalingų postų. Man patikusius ir tinkamus pasiūlymus išrinksiu ir sudėsiu į apklausą, tuomet pasiūlymai laimėję 1-ają vietą bus įgyvendinami. Sėkmės jums.

(redaguota)

Siūlau ištrinti visus serverių aprašymus.Taipat siūlau daugiau teisių duoti legalių serverių šeimininkams.Serverių aprašymo žodžiu limitas būtu mažiausiai 200 žodžių.Aprašymus būtų privaloma rašyti tik Lietuviškom raidėmis.

Trinti nereikia, bet dėl 200 žodžių ir lietuviškų raidžių visu 100% už.

Mano pasiūlymas būtų serverius surušiuoti pagal kažką pvž veikimo laiką, ar serverio tipą, ar serverio pagrindą.

Redaguota , nario PreFix
(redaguota)

Cituoju Dominus:

Senos temos buvo sukurtos, kai blanko dar nebuvo ir jos tada jokių taisyklių nepažeidė, tad ir ištrintos būti negali.

Tiesa, jog senos temos buvo sukurtos prieš blanko sukūrimą, todėl jos nebus trinamos. Dėl 200 žodžių dar pamastysiu.

Redaguota , nario Assasinas
(redaguota)

Siūlyčiau perkelti serverių skiltį iš Žaidimai/Nuotykių žaidimai/Minecraft/kita į Žaidimai/Nuotykių žaidimai/Minecraft/, nes pusė Minecraftforumo lankytojų manau ateina būtent ieškotis kur jie galėtų pažaisti, taigi jiems tiesiog būtų lengviau tą skiltį rasti, nereikėtų tiek daug spaudalioti, bet čia dzin, o dar šiaip galima būtų padaryti tokį kaip serverių top'ą, kurie būna atskirose svetainėse (kaip pvz.: www.mctop.lt ir t.t.), kur žmonės galėtų įdėti savo serverius, bei už juos balsuoti, tik manau kad tą padaryti nevisiškai šitokiam forumui įmanoma, bet mano nuomone mintis gera ir dar visi serveriai norėdami patekti į to MC Top'o viršūnę turėtų reklamuoti tą balsavimo linką ir t.t., tai būtų šiokia tokia reklama pačiam www.supergames.lt... Tai pat galima būtų padaryti kaip buvo senajame forume, kad žmogus negalėtu duoble postinti, o jei vis dėlto tai daro, tai tiesiog paredaguoja savo senesnį pranešimą...

Redaguota , nario SinTex3
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...