Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5015 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pristatau savo minecraft serveri pvp craft. Jau yra pagrindinis admin tai as 1847 ir mano padejejai aleline . Aleline mano draugas ir seip jis draugiskas jis jumg gali duot plota arba pradinio zaidejo item jeigu paprasisit . Antras padejejas Rogol jis biski agresiavus tai kad geriau su jo nejuokait deda jail jeigu nuzudai zmogu ir seip priziuri serva nuo cytu krc piktas kieksas :) .Mano skype valentinas.12 ,sito serverio svetaine www.pvpcraftltu.webs.com ir video paziurekit ir statikit like ! Mieste galima dirbt daug daug darbu ,jeigu ilgai zaisite turesit gera patirti galisite but policija .Info ka daro policija serverija plotuose. Seip graziausias miestas2 ten teleportuose rasite pavadinima miestas2. Arba paziurekit video ten daugiau paaiskinimo ! Tai uzeikit i mano mc serveri ir pakvieskite ten draugu uz viena pakviesta zmogu 10 dmd 300LT .Serverio IP:212.117.21.48 .Gero zaidimo :) !!! Dar sito serverio video

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...