Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.APGyvenimas.us.lt


Edvinas7

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4211 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki pristatau jums naują sa-mp projektą ANGEL PINE GYVENIMAS. Taigi kaip matote iš pavadinimo visas veiksmas vyks viename Angel Pine Kaimelyje. Jis randasi netoli "DIDŽIOJO SF KALNO"

ce14bdaab152d4658cc795013907695d165.jpg

Apie serverį, tinklapį.

Mašinų sistema ------------------->

Taigi apie mašinų sistemą nėra daug ko pasakoti nuvažiavus į mašinų pirkimo centrą galėsite apžiurėti daugumą mašinų išsirinkus jums norimą gausite nueiti prie stalo ten užlipus ant iconos išmes jums langą kokių mašinų norite. T.Y sportinių, paprastų, motociklų. Tada jums išmes langą kuriama rodys mašiną ir ten galėsite matyti svariaubiausią informaciją apie tą mašiną kiek kainuoja ir t.t. Taip pat perkant mašiną galėsite pasirinkti mašinos spalvą. Nusipirkus mašiną ji jums atsiras netoli technikinės garažo prie to pačio pastato kur pirkote mašiną. Vos nusipirkęs mašiną jūs ją turėsite apsidrausti, priregistruoti.

Kas bus jei nepriregistruosiu mašinos?: Jei jūs jos nepriregistruosite ir jus mieste pagaus policininkai važinėjant be numeriu gausite baudos.

Kas bus jei neapsidrausiu mašinos?: Jei neapsidrausite mašinos ir ji sprogs negausite kompensacijos.

Kokia mašinos kompensacija?: 50% mašinos kainos, tad gausite būti labai atidūs, kad ji nesprogtu

Ką daryti jei mašina sprogo dėl kito nenaudėlio?: Galėsite rašyti su įrodymais į mūsų forumą. (www.apgyvenimas.us.lt/forumas)

Kokia mašinos registracijos kaina?: 1000LT

Kokia mašinos apdraudimo kaina?: 2000LT 10 dienų.

Kaip viską atliksite jau galėsite važiuoti į miestą ir visur kitur. Mieste galėsite naudoti /autopilotą, nes jei jus pagaus policininkai viršijant greitį gausite baudos. Taip pat jus skatinsime važinėti su autopilotu nes prie algos gausite +10LT/min. Mašinos valdymas su komanda /masina. Užvesti mašiną galėsite paspaudę N raidę ir tada su pelytę ant bet kurios raidės spidometre.

V raidė reiškia variklį

S raidė reiškia šviesos

D raidė reiškias durys

K raidė reiškia kapotą

B raidė reiškia bagažinė.

https://www.youtube....Xk&feature=plcp Trumpa dalis video apie mašinų sistemą.

Algos ------------------->

Algos serveryję bus paprastos. Pradėsite dirbti su 50LT/min alga, o su vip dvigubai t.y 100LT/min (galite keistis), ir taip kiekvienam darbui. Kaip galėsite pasikelti algą turbūt jums kylą klausimas? Už 500 pakeltų xp savo vartotojui gausite +2LT prie algos, o jei vip +4LT prie algos. Algas galėsite atsiimti vyriausybės pastate kiekvieną dieną nuo 19:00 iki 21:00 valandos. Vyriausybę galėsite rasti parašę /gps.

00fba684bbff8ab0c8b6a18ef1b0b67f956.png

Namų sistema -------------------->

Serveryję namų sistema paprasta nusipirkę namą galėsite atrakinti/užrakinti ir ieiti į vidų su enter. Namą galėsite parduoti kitam, valdžiai. Namuose galėsite pirkti seifą, vaistinėlę, jei turėsite seifą namuose galėsite laikyti pinigus. Jei turėsite vaistinėlę galėsite namuose išsiblaivyti, pasigydyti.

200dbe5de6d93480034476b8bebb4cf0927.png

Verslų sistema --------------------->

Verslų kainos nebus labai didelės. Jie tebūs 5~10. Pinigus už verslą gausite kas kelias valandas, priklausys nuo jūsų verslo kainos. Taip pat nuo kainos priklausys ir atlyginimas iš verslo. Verslus galėsite parduoti žmogui, atiduoti, parduoti valdžiai. Kad gautumėte pinigus už verslą turėsite nebūtinai būti prisijungę. Verslą valdyti galėsite su komanda /verslas.

96949b78c1e048fe28f6d14cbffe5a22663.png

Darbai ---------------------------->

Serveryję yra 5 darbai su pakvietimais t.y Policininkai, medikai, taxistai, mechanikai ir dyleriai. Kodėl tiek mažai? Todėl, kad kiekvienas darbas turės reikšmę ir nebūs nereikalingų darbų kurių niekas nedirbs. Taip pat yra 4 darbai be pakvietimų t.y picerininkai, valytojai, medkirčiai ir kunigai. Darbams be pakvietimų dar nėra sugalvota ką jie darys, išskyrus picerininkus.

Dyleriai turės žolę parsivežti iš kitų miestų, jei su žole dyleris važiuos per sieną bus pranešta policijai. Tai gausite važiuoti aplinkiniais keliais wink.gif. Užlipę ant darbo iconos jūs galėsite.:

Įsidarbinti.

Sužinoti informaciją apie darbą.

Persirengti.

Palikti darbą.

Gaujos ---------------------------->

Serveryje bus 4 gaujos. Grove Street, Rifa, Santa Maria, Ballas. Kodėl 4 gaujos? Todėl kad galėtu būti sajungas, ir kad nebūtų taip, kad 2 gaujos užpuolą 1 gaują. Kiekviena gauja turės po lėktuvą ir sultan mašinas, išskyrus santa maria, jie turės SAVANNA mašinas, 1 liektuvą ir 2 katerius.

340ca90a5ef002cb5591653ed2091fde895.png

624fff5e3e9e09267d47c2d411fa8534509.png

Vairavymo mokykla ----------------->

Nieko įpatingo tiesiog reikės pirmą išsilaikyti teoriją, o poto pravažiuoti pravažiavimą su golfu, arba motociklu.

Bankas -------------->

Atėję į banką pirmą kartą galėsite susikurti banko kortelę. Susikūrę kortelę galėsite pažiurėti kiek turite pinigų, padėti pinigus, pasiimti pinigus, pervesti pinigus kitam žaidėjui (jis galės būti ir atsijungęs.)

Garažai -------------->

Kadangi serveryję yra mažai vietos tai yra padaryti požeminiai garažai. Į juos galės įvažiuoti tik tas kuris dirba tame darbe. Įvažiuoti galėsite paspaudę 4 prie garažo. Garažus turi tik darbai su pakvietimais. Garaže tilps apie 30 mašinų.

Tinklapis

Tinklapis susideda iš HTML pradžios ir SMF forumo. Forume jau galėsite aktyviai bendrauti, pildyti anketas į direktorius (ieškomi asmenys atsakingi už banned/unban temas ir už direktorius atsakingi žmonės)

wwww.apgyvenimas.us.lt/forumas - Forumas

www.apgyvenimas.us.lt - Pradinis website

Taigi šiam kartui tiek, gal dar atnaujinsiu vėliau.

Aktyviai bendraukite forume, kvieskite draugus laukite starto! Startas ne už kalnų. Nesakysiu datos nes nenoriu prisikalbėti.

Serverio savininkas: Aivaras_Vercetti,

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4211 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...