Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SFR.LT GRYŽTA.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4212 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

0be71c87eaf6044e0c07d1b7a145922c880.png

SFR.LT - SAN FIERRO RIELYBE - SERVERIS KURTAS NE DĖL MŪSŲ , O DĖL JŪSŲ.

Sveiki , su jumis sveikinasi '' SFR.LT '' , serverio sąvininkas : Amigo_Anticoutro , galbūt pavadinimą SFR , esate girdėja nekartą , tačiau tai galbūt jus ne kartą nuvylė , tačiau šį kartą būvo perpirktas projektas , ir kuriama nauja įdėja , projektas būvo padėtas į šalį apie menėsi , tačiau dabar , artėjant atostogoms , jis vėl pradedamas kurti. Serverio starto data dar neatskleidžiama , todėl , kad serveris dar nėra paruoštas , atskleisti datai , kitą šešdaieni , planuojamas '' BETA '' startas , per kurį , galimės apžėti , bei aptestuoti serverį.

INFORMACIJA APIE FORUMA.

Forumas , dar nėra sukurtas pilnam naudojimusi , padaryta tik tas , ką pats mokų , dar nėra surašytos tėmos ir panašiai , tačiau iki rytojaus viskas bus .. [ Svarbu ] : Iškilo nedidelė klaidelė , per kuria neiną užsiregistruoti į forumą , tad jai norit užsiregistruoti , kvieskite mane į skype : tadas.ukm , pateiksite duomenis , o aš jus užregistruosiu , forumas yra '' IPB '' , bei sulietuvintas , tačiau nepilnai , rangai sudaryti , viskas ką mano manymu reikėjo su photoshopint'ą , jai turėsit pasiūlymu , galėsite juos pateikti forume , yra šaukykla , pilnai nedabaigta , bet jau naudotis galimą.

INFORMACIJA APIE DARBUS.

Bus daug darbų , taxi I firmą , taxi II firmą , policijos depertamentas , ir panašiai . Na prie darbų dar rankų nepridėta , todėl kad reikia dar truputį padirbėti prie sistemų , bei mapp darbų . Kaip žinoma bus '' Slaptieji agentai '' , tai pareigūnu paukštinimas , jie dirbs su '' Infernus / SuperGT '' , ir gaudys nusikaltelius mieste , bei už jo ribų , matuos greitį , bei tikrins narkotikus.

INFORMACIJA APIE KOMANDAS.

Jokių /tp komandų nebus , norint nusigauti į kitą miestą , galimės naudojantis keltų , tesiog prieisite prie vandens uosto , kurį bus galimą surasti panaudojant komandą /gps , užlipti ant ''CH'' , be parašyti /Keltas , išmes miestus , kuriuos pasirinksit , įlipsit į automobili , ir įvažiuosit į keltą , ir perplauksit į kitą miestą.

ORO UOSTAS

Oro uostas , bus toks , į belekokį miestą galimės nuskristi , už 2500 Tūkstančius , bei tik nuo 5000 XP.

Čia aprašytą minimaliai , sekite naujienas tinklalapije , www.sfr.lt - www.sfr.lt/forumas. Pagarbiai Amigo_A.

Atrankos į IV administratoriaus post'ą , direktorius , moderatorius , bus daromas tada , kaip tinklalapis pasieks 70 Žaidėjų. IV administratoriaus statusas , bus suteiktas tik vienam žaidėjui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4212 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...