Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Lgsf.us.lt


Henry_Ahm

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4221 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

www.lgsf.us.lt

Sveiki, manau vien iš pavadinimo matote, kad tai naujas projektas, ką gi..

Šiuo metu mums trūksta žaidėjų, tad neveltui čia ir rašau šia temą, stengiuosi platinti šiek tiek.

Kai tik spės susirinkti daugiau forumo dalyvių, bus pradėti daryti konkursai bei atrankos į administracija bei moderatorius forume.

Pranešu; Serveris dar nėra startavęs, tačiau greit startuos, turite labai gera bei lengvą proga užsiimti savo postą žaidime nespėjus jam net startuoti!

Žodžiu apie patį serverį, šiaip palikčiau įdomybei jį patiems pažiūrėti kai tik įeisite, tačiau surašysiu šiek tiek ir čia.

Gamemode.

Pradėsiu nuo pačio serverio, žaidimo stilius yra GRP, tad manau visi mėgėjai sunkesnio žaidimo atkris.

Žaidime kaip ir daugelyje GRP serveriu tikslas yra patapti įžymiu žmogumi žaidime, susikrauti gausybe milijonų, turėti geriausia verslą, nama bei automobilius.

Kadangi serveris naujas, turėsite lengva šansa nusipirkti verslą/namą ar panašiai, kadangi visi jie bus laisvi!

Vos tik pradėjus žaidima jūs turėsite teisę išsirinkti sau patinkančia istorija, nuo jos priklausys šioks toks XP pokytis bei pinigų kiekis.

Sistemos.

Automobilių sistema.

Automobilių sistema yra paprasta, žaidime nusipirkti mašina galėsite WANG CARS pastate, tiesiog užlipsite ant pickup'o, gausite automobilių sąrašus bei šone bus surašytos jų kainos. Išsirinkite sau patinkančia ir tiesiog paspauskite pirkti, štai ir automobilis jūsų. Vos nusipirkus automobilį jis atsiras WANG CARS aikštelėje. Įsėdus į automobilį tikriausiai norėsite jį užsivesti, tai bus visai paprasta, tiesiog paspaudus NUM 6 jums išmes lentele ką norite daryti su savo automobiliu (užvesti, atidaryti/uždaryti bagažine, įjungti/išjungti šviesas ir t.t.) paprastas valdymas paprastam žaidimui. Na apie likusia dalį, norint užrakinti/atrakinti/parduoti/ ar pnš tiesiog turėsite paspausti NUM 4. Parduodant transportą į turgų gausite 3/4 sumos už kurią pirkote, tačiau kolkas nebus lentelės kuri prieš parduodant paklaustų ar tikrai norite parduoti šia transporto priemonę, truputį į ateity, kadangi dabar dirbu prie pačio pagrindo. Taipogi žaidime sulyg kiekviena švente bus dadedamas (EVENTŲ TRANSPORTO SĄRAŠAS) galėsite įsigyti išskirtinį transportą tam tikra dieną, juk žinote, kad retenybės ir savo kainą turi. Tiek apie transporto sistema.

Pinigų sistema.

Šiaip manau šios sistemos nereikėtu rašyti, tačiau gal yra ir žalių. Žaidime pinigus gausite tiesiog važinėdami su darbiniu transportu, (į rankas jų negausite) viskas eis į jūsų algą, kuria galėsite pažiūrėti tiesiog parašę (/uzdirbau). Kitais atvėjais pinigus galėsite užsidirbti iš šiokių tokių misijų bei statulėliu ieškojimu.

Verslų sistema.

Kaip ir pinigų sistema, neverta jos rašyti, tačiau visgi žaliems. Žaidime susitaupę nemaža kiekį pinigų galėsite nusipirkti verslą, priklausomai nuo verslo pelno skaičiuosis ir atsipirkimo laikas. Verslą nepatikus arba tiesiog norint pirkti naują galėsite parduoti žaidėjui arba tiesiog atgal į valstybę. Verslo pelnas skaičiuosis į minute ir eis tiesiai į banką.

VIP/Admin sistema.

Kaip ir kiekviename serveryje būtinai turi būti VIP bei Admin sistema. Taigi, parašysiu kodėl yra verta šiuos dalykus turėti arba tiesiog siekti to.

VIP'ai turės privilegiją gauti dviguba alga važinėjant su transportu bei nusipirkus verslą. (Pvž verslo pelnas yra 100Lt/min, tačiau su vipu jūs gausite 200Lt/min, tas pats galioja ir darbui.) Taipogi gaus ir dvigubus XP, pvž normalus žaidėjas gauna 5 XP taškus, o VIP gaus 10 XP taškų.

Turės ir šiaip papildomų komandų, turės galimybe gauti nemokamų ginklų, skelbti, kad visi matytų, bei žinoma šiek tiek teleportų!

Administracija..

Šiuo atvėju žaidime bus administratorių lygių sistema, kiekvienas lygis turės daugiau papildomų komandų. Žaidime yra 5 administratoriaus lygiai; I, II, III, IV, V (pagrindinis). Kaip ir minėjau su kiekvienu lygiu turėsite daugiau privilegijų žaidime, argi ne puiku!

Darbai/direktoriavimas.

Darbų bei direktoriavimo sistema labai paprasta, žaidime parašius /online komandą galėsite pamatyti visus serverio direktorius bei pavaduotojus, kurie šiuo metu yra prisijungę.

Dėl direktoriavimo, kaip ir dažniausiai visuose GRP serveriuose valdymas paprastas, viskas valdoma komandomis, priimt/išmest/įspėt žaidėją ir panašiai.

Darbų pasirinkimas yra gana gausus. (Visi darbai surašyti forume, direktoriai vis renkami.)

Narkotikų sistema.

Narkotikų sistema paprastutė, žaidime yra kolkas 3 rūšys narkotikų. Žolė, kokainas, heroinas.

Kiekvienas turi savo poveikį.

Manau daug kam patiks, kad palikau sėklas bei namuose galėjima auginti žolę, labai geras būdas užsidirbti nešvarių pinigų! Palikau dėl įdomumo.

Klubų sistema.

Taigi, ši sistema yra šiokia tokia retenybė, tačiau aš tikiu, kad daugelis tai net mėgsta! Tai nebus mafijos kokios, tačiau dėl kariavimu tarpusavyje niekas nepyks.

Jūs turėsite progą nusipirkti nuosava klubą ir turėti jį visam laikui! Tik pranešu vieną dalyką, užsisakę klubą patys turėsite jį susimappinti, kadangi aš nežinau žmonių norų.

Kitos sistemos.

Apie kitas sistemas tiesiog nerašysiu, kadangi didžiąją dalį pamatysite prisijungę pas mus!

Forumas.

Apie forumą.. Forume yra galimybė turėti išskirtinį nicką, su žvaigždutėmis, forumas dar nėra pilnai išverstas į Lietuvių kalbą, tačiau vis dar dirbama prie to.

Apie tuos nickus. Jų įsigyti negalėsite dykai, viską turėsite pasiekti savo prakaitu bei parodymu, kad jūs tikrai esate to vertas!

Galimos spalvos tongue.gif

(Moderatoriai, Direktorių Prižiūrėtojai , Direktoriai, VIP Nariai bei Konkursų Nugalėtojai)

Taip aš žinau, kad turėtu būti priekaištų dėl forumo "pigumo", žinot ką? Šita nuomone susikiškit šiknon smile.gif

Dėl visa kito, tiesiog užsukite į mūsų forumą ir teiraukites kiek širdis geidžia, serverio startas planuojamas Spalio 31d. Galbūt net ir anksčiau!

www.lgsf.us.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4221 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...