Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4561 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš nelabai domiuosi užsieniečiais ir scriptinimu, galite paaiškinti, kas tas Y_Less? :) Kaip supratau, tai yra žmogus, užsiimantis scriptinimu. Tačiau kuo jis toks geras? Ką įspūdingo sukūręs?

Nežinau kaip čia paaiškinti kad būtų aišku tam kuris apie tai nenusimano, bet gal suprasi.

Mano manymu pagrindinės priežastys:

Jis yra sukūres YSI " biblioteka ", tai lyg didelis packas ( kolkas didensių nesu mates ) includu (~40), kurie palengvina skriptinimą, ir pagreitiną patį serverio darbą.

Na, sakykim Dini ir y_ini registracijos sistemos, y_ini yra daug kartų greitesnė už Dini ir šiektiek patogesnė ( bent jau man ) skriptinant.

Taipat kaip žmogų, nes jis labai padeda ir paaiškina padarytas klaidas.

Na, dar yra keli dalykai kodėl jis toks geras, bet čia jau netaip svarbu, nes aš jį labiausiai vertinu už darbą kurį jis idėjo kuriant YSI.

asd1.gif

Šiai Raimis_R beveik galėtų lygiuotis su Y_Less( na nėra lygus su lygiu, tiesiog labai daug moka).

Šiai Raimis_R beveik galėtų lygiuotis su Y_Less( na nėra lygus su lygiu, tiesiog labai daug moka).

Sutrinciau ji i miltus! Juokauju ;D Toli toli man butu iki jo. Nereiktu atmesti ir to fakto,kad jis yra buves ,,sa-mp`` programuotojas.

• Teigiamai 2
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...