Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4560 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

26da7b64a133a8de75d3dde7a55d9c3139.png

Sveiki visi! Kadangi reikia pinigų ant didesnio projekto populiarinimo ir šiaip smulkioms išlaidoms nusprendžiau vėl teikti programavimo paslaugas, tik šį kart su didesne patirtimi, galimybėmis ir sugebėjimais. Kas apie mane nežino tai truputi prisistatysiu. Esu Deividas iš Tauragės, programavimu užsiimu jau apie metus laiko ir vis dar tobulėju. Programavimu mokiausi savarankiškai rašydamas modifikaciją, tad tai man manau labiau padėjo mokintis pačiam, o nesitikėti gauti visko ant lėkštutės.

Teikiamos paslaugos:

• Modifikacijos su MySQL surišimas;
  • SQL failo kūrimas;
  • Skriptų kūrimas;
  • Klaidų taisymas;
  • Skripto tobulinimas;
  • Modifikacijos optimizavimas;

Kainos:

Kainų neesu užsikėlęs beprotiškų, bet už centus taipogi nedirbu, nes neturiu laiko darbui už centus. Žinoma, kai yra laisvo laiko galėsiu padaryti ir mažų darbelių už mažą sumą.

Kontaktai:

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)
[21:10:48] Ainius sako: 50 Lt :o Turi humoro jausmą :D

[21:12:49] Ainius sako: 50 lt tu nebejuokink, tu modifikaciją gali gerą nusipirkti.. O čia nuo mysql atrišti, čia gali per ~3 dienas atsirišti o gal ir mažiau, tik panolaifint reiktų

Tokios pat mąstysenos žmonės galit nevargint savo rankų ir nerašyti, kadangi tik iš savęs padarysite juoko objektą. Kai man tvirtina, kad 50Lt. už surišimą/atrišimą MySQL yra per daug, tai tuomet tegul pasidomi programuotojais ir jų kainomis... O kai pasako kad už 50Lt. įmanoma nusipirkti gerą modifikaciją, tuomet nebėra net žodžių.

EDIT: iš pono gavau užblokavimą ant skype, turbūt įskaudinau jį pasakęs tiesą. :(

Go away "scripters"...

Redaguota , nario Britas...

Tokios pat mąstysenos žmonės galit nevargint savo rankų ir nerašyti, kadangi tik iš savęs padarysite juoko objektą. Kai man tvirtina, kad 50Lt. už surišimą/atrišimą MySQL yra per daug, tai tuomet tegul pasidomi programuotojais ir jų kainomis... O kai pasako kad už 50Lt. įmanoma nusipirkti gerą modifikaciją, tuomet nebėra net žodžių.

EDIT: iš pono gavau užblokavimą ant skype, turbūt įskaudinau jį pasakęs tiesą. :(

Go away "scripters"...

Na atleisk tam žmogui nežino jis kainų.

O kainos čia tokios ir turi būti, savę vertinantis žmogus savo laiko neparduos kaip kokia pigi kalė . . . :D

asd1.gif

Na atleisk tam žmogui nežino jis kainų.

O kainos čia tokios ir turi būti, savę vertinantis žmogus savo laiko neparduos kaip kokia pigi kalė . . . :D

Būtent. O dėl tų kainų, tai jeigų nesupranti rinkos kainų tada geriau išvis nekalbėti kad už 50Lt. gali nusipirkti gerą modifikaciją. Aš už 300 Lt. pardavinėju modą ir tai dar sakė kad pigiai noriu. :)

Būtent. O dėl tų kainų, tai jeigų nesupranti rinkos kainų tada geriau išvis nekalbėti kad už 50Lt. gali nusipirkti gerą modifikaciją. Aš už 300 Lt. pardavinėju modą ir tai dar sakė kad pigiai noriu. :)

Visiškai sutinku, RPG nuo 200 LT ir eina. O jau toliau tobulumui ribų nėra.

Turiu vieną klausimą, į kokį skripterį norėtum būti panašus, na tai kogero bus ne Lietuvis. ( žinoma ne išvaizda o žiniomis )

asd1.gif

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...