Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[PAPILDYTA]*Www.Ltgyvenimas.tk SA:MP, Minecraft ir Counter-Strike projektai !

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

<<<<<San andreas multiplayer žaidimo serveris>>>>>

Sveiki, kuriu naują serverio aprašymą, nes senajį ištrynė. Iškart noriu pasakyti jog šioje temoje kaip ir praeitoje negirsiu serverio, o biškiuka apie jį papasakosiu ir pabandysime aptarti kelius reikaliukus. Beto tikrai neprirašysiu daug medžegos apie serverį, nes tam neturiu tiek laiko ir noro.<br />

Serveris yra kuriamas jau gan neblogą laiką, bet su serveriu dirbu visą tą laikas vienas tai aš Huine_Masteris. Serveryje tikrai yra į ką pasižiurėti, bet serveris dar nėra pasiruošęs išvysti dienos šviesą ir džiuginti žaidėjus savo modifikacija. Gal manot, kad aš neturiu lėšu ?<br />

<br />

Ne, taip tikrai nėra lėšų yra tikrai daug, gal net ir perdaug, bet kaip ir minėjau modifikacija yra dar neparuošta darbui. Joje kolkas trūksta<br />

didelės tvarkos, dabar įėje į serverį matytumėte besimėtančias mašinas ant kelių ir t.t.<br />

Tai yra jog modifikacija dar kuriama, aišku per startą to tikrai turėtu nebūti, nebent įvygtų labai didelė klaida ar kažkas panašaus.

<br />

Kaip minėjau serveris yra neparuoštas startui, bet tinklapyje vyksta atrankos į įvairius direktorių postus, tai pat neužilgo prasidės rinkimai į prižiurėtojus ir t.t. kas norite direktoriaus statuso turėtumėt paskubėti pildyti anketą, nes gali būti jog jūsų norimo darbo anketa bus užrakinta ir bus išrinktas direktorius. Manau supratome vieni kitus.<br />

<br />

Mes tai pat turime ir Minecraft serverį, jis tikrai nėra tobulas tiesiog jame galite ateiti neturėdami ką veikti ir smagiai pažaisti, pabendrauti su žaidėjais. Minecraft serveris nėra ant hostingo ir namatau reikalo jį ant jo jungti, jame nėra tiek daug žaidėjų, o mano kompiuteris atlaiko tuos 20 žmonių ir mūsų komandai pilnai to užtenka, bet jei Minecraft serveris plėsis, tobulės jame atsiras daugiau žaidėjų beabėjo mes nupirksime žaidimų serverį ir tada pilnai galėsite jame žaisti. Na jei susidomėjai serverio ipas bus paliktas apačioje.

<br />

Šiolaikiniai "samperiai" visi šmeižia modifikacijas kas jose blogai, o jei pamato kokia klaida tai būna didžiausia sensacija, bet ar kanors jie patys moka ?<br />

<br />

Manau ne vienas yra girdėjas blogų atsiliepimų apie LTG, kad pilną bugų, bet jūs pažiurėkit kiek serverių pasijungę tą modifikacija ir serveryje būna po 15 prisijungusių žaidėjų ir visi patenkinti ar tai realu jog tokia bloga visų niekinama modifikacija sulauktų į dieną po 15 prisijungusių žaidėjų ir skaičius nemažėja...

<br />

Na tada turbūt modifikacija turi ir šioki tokį privalumą kurį nenori pamatyti dauguma žmonių ir juos tiesiog bando paslėpti su kritika, per kurią serveris krinta žaidėjų akyse.<br />

Turbūt jau supratote jog mano modifikacija yra kuriama nuo LTG senosios modifikacijos, bet tai nereiškia, kad tai yra ta pati modfikacija. Manau ir bandau įrodyti, jog nusimadymas savo darbą gali pilnai pakeisti daiktą visai kitu. Ir aš nebandysiu meluoti (kaip dauguma populeresnių lietuvos serverių), jog kuriu nuo kokio tai nors GRP 4. Tiesa sakant aš nematau tikslo meluoti, ar dabar būtu didelis skirtumas jog tarptautinis serveris (SARG) būtų sukurtas nuo kokio LTG, ne siesiog norima pasipuikuoti ir apgauti žaidėjus, kad jie unikalūs. O ar unikalumas negali būti ant LTG ?<br />

Gali, aš pakeitęs tekstą pilnai galiu sakyti, jog čia yra unikalus mano sugalvotas tekstas.

<br />

Bet tai pat norėčiau priminti, jog Lietuvoje tai pat pilna serverių kurie tiesiog pajunge modifikacija ir ją vadina unikalia. Mano manymu čia yra Lietuvos SA:MP gėda.  Bet mes nieko negalime padaryti, to neįmanoma sustabdyti, juk modifikacijas turi ne vienas tūkstantis Lietuvos piliečių kurie sekmingai gali jas pajungti, nes kaip visi žinome yra žaidimų serveriai ir jie tikrai nėra brangūs.<br />

O ar ne kiekvienas norėtu savo projekto kuriame būtų vyriausias ? Čia yra grynas teiginys dėl ko atsiranda serveriai kurie niekuom nesiskiria nuo 100 - to kitų.<br />

<br />

Counter Strike 1,6 žaidimo serveris

Counter strike 1,6 serveris yra naujas, jame dar nėra tiek žaidėjų kiek mes norėtumėme, o ką kalbėti apie <span unikalumą kaip eini pošiai dienai į pačius žinomiausius, populeriausius lietuvos serverius jose grynai tas pats kaip ir kituose.

Tad, manau gal mes ir nelabai kuom skirsimės savo sistemomis ir įvairiais pluginai, beto mes gi naujoka, bet tikrai galime didžiuotis savo žaidėjais ir administracija kuri nenuliaidžia rankų ir griebesi, nors ir paskutinio šiaudo, kad mus žaidėjai mėgtu. Serveryje tikrai yra sukelti patys jūsų <span style="color: #ffa500">mėgemiausi </span>žemėlapiai yra kaip rtv, voteban, hats ir dar daugelis kitų jums patinkančių sistemų. Gal nėra visų jūsų geidžiamų sistemų, bet betkada galite parašyti man pagrindiniui administratoriui į skype : huine113 ir manau išspresime šitą bėdą.<br />

Serveryje dabar apytiksliai žaidžia ~12 žmonių, taip mums jų trūksta, nes serveris naujas ir dar nepopulerus. Todėl tikiuosi, kad bent užeisite pas mus pažiurėti ir įvertinti mano pastangas ir norą kurti.

Laikui bėgant manau atsiras daugiau mūsų projekto megėjų ir fonatikų.

Turbūt jau daugelis pastebėjo pas mus tinklapyje yra neveikiantis forumas ir galvojat, kad mes nieko nedirbame</span>. Ne taip nėra forumas yra išjungtas, nes jis mums kolkas nereikalingas, tai pat buvau prarades savo tinklapio hostingo duomenis, praėjo ilgas laikas kol juos susigražinau. Bet tai ne bėda mums kurti projektus ir nustebinti jus. Tikriausiai savo aprašymu neįtikinsiu, kad jūs ateitumėte pas mus, bet taip tegul ir lieka. Aš manau kas norės tas ateis, o kas ateis tam gerų FRAGŲ

<br />

Tinklapis -SAMP serverio ip</span> - <span style="color: #daa520">nestartaves !</span></strong><br />

<strong><span style="color: #006400">Minecraft serverio ip</span> - <span style="color: #daa520">nestartaves !</span></strong><br />

<span style="color: #006400"><strong>CS serverio ip</strong></span> -  <span style="color: #ff0000"><strong>cs.csf.lt:27015</strong></span><br />

<br />

Na šiandienai manyčiau kaip ir užteks tema tikrai bus pildoma ir redaguojama, nepykit jei kanors įžeidžiau. Pagarbiai Www.csf.lt administracija.</p>

Redaguota , nario HuInE.TxT

http://Www.Taboras.Tk | http://Www.Play-CS.LT

Administracija.

Kontaktiniai duomenys (skype) : huine113

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...