Peršokti į turinį

Football Manager


Martynas5

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4253 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

football-manager-2012-cover.jpg

Sveiki, taigi tikriausiai jau esate girdėja apie tokį žaidimą kaip Football Manager. Žaidimo esmė yra valdyti komandą, apie tai skaitykite toliau. Žaidimas leidėjai yra garsi kompaniją visame pasaulyje "Sports Interactive". Šiek tiek apie žaidimą... Pradėti žaidimą galite įvairiai, žaidimo pagrindas jau kaip minėjau - komandos valdymas. Jūs galite pačioje pradžioje tesiog pasirinkti nauja karjerą, kuri prasideda nuo 0. Pradėdamas žaidimą tu neturi jokios komandos ir lauki pasiūlymų kol tau kokia nors komandą pasiūlys ją treniruot, aišku iš pradžių reikia tikėtis pačių blogiausių komandų, poto gali kilti karjeros laiptais, tačiau tam reikalinga kantrybe. Kitas būdas - pasirinkti savo mėgstama komandą. Pradėdamas žaidimą nebutinai turi pradėti savo karjerą, kitas būdas pradėti karjera su kokia nori komandą, aišku tame žaidime yra ne visos pasaulio lygos, todėl reikia jas atsisiųsti, pavizdžiui kaip Lietuvos ir panašias. Kaip pavizdį naudosiu stipriausia europos klubą - Londono "Chelsea". Žaidimo pradžioje pasirenku "Chelsea" ir žaidžiu karjerą su ja. Kekviena dieną tu gauni žinutes kurias gali perskaityti arba ignoruoti. Prieš kekvienas varžybas gali eiti į spaudos konferencijas arba gali leisti juose dalyvauti savo asistentui. Žaidimo pradžioje taip pat gauni pinigus kurios naudoji įsigyti naujiems žaidėjams arba asistentams ir panašiai. Šį žaidimą aš asmęniškai žaidžiu antus metus ir man jis dar nenusibosta. Šiuo metu žaidžiu su Vilniaus klubu "Žalgiriu" buvau patekęs į čempionų lygą, europos taurė ir žaidžiu toliau kol pasieksiu čempionų titulus, bet čia ne apie mano istoriją, jei norite skaityti apie mano istoriją tai galite padaryti čia - http://22.lt/index.php/topic/33155-vmfd ... ntry478733 . Taigi tikrai siūlyčiau visiems pabandyti šį žaidimą, sekmės žaidžiant. :)

VIKIPEDIJA CITATA:

Football Manager – kompiuterinių žadimų serija, futbolo komandos valdymo simuliacija. Žaidimą nuo 1982 metų iki XX a. 10 dešimtmečio vidurio leido Addictive Games, 2004 metais pavadinimą nusipirko Sports Interactive, šiuo žaidimu pakeisdami anksčiau leistą Championship Manager. JAV ir Kanadoje žaidimas parduodamas „Worldwide Soccer Manager 2006“ pavadinimu.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4253 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...