Peršokti į turinį

Apie jurassic park operation genesis


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5253 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O juk pagrindinė filmo mintis buvo sukurti įspūdingiausią pasaulyje pramogų parką. Šią esmę sugebėjo užčiuopti bendrovė "Universal Interactive", sukūrusi "Jurassic Park: Operation Genesis". Pramogų parko simuliatorius turėtų patikti ir dinozaurų, ir ekonominių strategijų gerbėjams.

"Jurassic Park: Operation Genesis" tikslas - sukurti kuo patrauklesnį dinozaurų zoologijos sodą. Ar jūsų pastatytas pramogų parkas bus populiarus ir lankomas, spręs, žinoma, patys lankytojai. Pirmiausia jie pageidaus saugumo, nes šalia alkano ir laisvai klajojančio tiranozauro nenorės atsidurti net ir pats drąsiausias. Todėl privalėsite įrengti aptvarus, saugumo kameras, prižiūrėtojų stotis ar šaudymo bokštelius. Saugumo problemų gali sukelti ne tik dinozaurai, bet ir uraganai ar audros. Pastatę aptvarus turėsite pradėti veisti pagrindinius žaidimo veikėjus - dinozaurus. Kitaip nei kituose panašiuose žaidimuose, pavyzdžiui, "Zoo Tycoon", "Jurassic Park: Operation Genesis" baisiųjų driežų niekur nenusipirksite - teks samdytis fosilijų medžiotojus ir siųsti juos į įvairias pasaulio vietas ieškoti dinozaurų kaulų ar gintaro gabalėliuose sustingusių priešistorinių parazitų. Vėliau šios iškasenos pereis genetikų žinion, kurie pasistengs iš jų išgauti dinozaurų DNR. Surinkę 50 proc. driežo genomo, jau galėsite pradėti juos veisti. Tačiau patartina surinkti visą genetinę medžiagą, nes tada dinozaurai ilgiau gyvens ir bus atsparesni ligoms.

Žaidime yra 25 skirtingos dinozaurų rūšys. Kiekviena turi skirtingą populiarumo reitingą, todėl lankytojams labiau patiks stebėti tiranozaurą nei, pavyzdžiui, osiozaurą. Žaidėjas privalės rūpintis, kad gyvūnai turėtų maisto ir vandens. Tam bus galima statyti automatines šėrimo stotis, kurios žolėdžius aprūpins pašaru, o plėšrūnus - ožkomis ir karvėmis. Tačiau vien to neužteks - dinozaurai geriau jausis miškingose vietovėse, o mėsėdžiai instinktyviai geis medžioti. Be to, kiekviena žolėdžių driežų rūšis turi mėgstamiausius draugus, kurių apsuptyje jaučiasi geriausiai. Tuo tarpu mėsėdžiams labiau patinka medžioti tik tam tikras žolėdžių dinozaurų rūšis. Visus šiuos prioritetus žaidėjas ras "dinopedijoje", kurioje pateikiama išsami informacija apie kiekvieną žaidime esančią dinozaurų rūšį.

Gyvūnams bus lengviau įtikti nei žmonėms, kurie garsėja lepumu ir įnoringumu. "Jurassic Park: Operation Genesis" yra keturios lankytojų grupės: plačiajai auditorijai priklausantiems lankytojams įtikti lengviausia, aštrių pojūčių mėgėjus patenkins tik medžiojančių plėšrūnų stebėjimas, linksmybių ištroškusius lankytojus - didelės žolėdžių bandos, o dinozaurų mylėtojams bus sunkiausia įtikti, nes jie reikalaus autentiškumo, todėl viename aptvare teks laikyti driežus, gyvenusius toje pačioje eroje, medžių tankumyne slėpti automatines šėrimo stotis. Be to, parke turės būti visi patogumai, užtikrinantys normalų homo sapiens egzistavimą (tualetai, kavinės, suoliukai ir kt.).

Sunkiausia bus įrengti stebėjimo punktus taip, kad lankytojai matytų kuo daugiau dinozaurų. Žaidėjas turės statyti stebėjimo bokštelius, angas tvoroje, kupolus aptvaro viduje, rengti ekskursijas automobiliu arba oro balionu po dinozaurų karaliją. Be to, bus galimybė įlįsti į stebėjimo bokštelį, kupolą ar oro balioną ir aplinką pamatyti lankytojo akimis. Tai padės nustatyti, kodėl vieni atrakcionai populiaresni už kitus. Be to, patys galėsite vairuoti automobilį ar oro balioną ir iš jo fotografuoti gyvūnus. Nuotraukos atneš didelį pelną, nes įvairiausi žurnalai jas greitai išpirks.

Įdomiausia "Jurassic Park: Operation Genesis" funkcija - galimybė pačiam vairuoti prižiūrėtojų malūnsparnį. Reikia izoliuoti susirgusį dinozaurą, išgelbėti per audrą sudužusio oro baliono keleivius, "nukenksminti" įsisiautėjusius plėšrūnus? Sėskite į malūnsparnį, persimeskite per petį tinklą, gelbėjimosi lyną ar šautuvą - ir pirmyn. Patarimas: šautuvas nėra universalus įrankis, tinkantis visoms situacijoms.

Žaidimo 3D grafinis variklis puikiai atkuria atogrąžų salos kraštovaizdį. Dinozaurų modeliai tokie detalūs, kad ir nedaug paleontologijos žinių turintys žaidėjai pastebės skirtumus tarp panašiai atrodančių driežų rūšių. Kameros judėjimo spektras taip pat platus: galite iš arti apžiūrėti net ir patį mažiausią dinozaurą ar atitraukti vaizdą, kad ir didžiausias driežas bus vos įžiūrimas. Tiesa, pati gyvūnų animacija nesklandi. Garsas "Jurassic Park: Operation Genesis" nenusileidžia vaizdui - kiekviena dinozaurų rūšis leidžia specifinius garsus. Žaidime skamba kompozitoriaus J.Williamso sukurta muzika (kaip ir "Juros periodo parke").

"Jurassic Park: Operation Genesis" - linksmas ir atpalaiduojantis žaidimas. Kūrėjams galima priekaištauti tik dėl nepatogaus valdymo, tačiau jis nėra toks erzinantis, kad sugadintų žaidimo malonumą. Vis dėlto ramiai stebėti žolę rupšnojančius ar medžiojančius dinozaurus gana greit pabosta, o ir misijos nestebina įvairove ar sudėtingumu. "Jurassic Park: Operation Genesis" - neilgaamžis, tad pažaidę padėsite jį į lentyną, kad po kiek laiko vėl ištrauktumėte ir, nupūtę dulkes, trumpam pasinertumėte į baisiųjų driežų pasaulį.

Kūrėjas - "Blue Tongue" (

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5253 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...