Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5057 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,taigi na nusprendžiau pradėti teikti už pinigus, visų pirma tai kaina priklauso nuo sunkumo,jeigu bus lengvas darbas imsiu tikrai nedaug,jei sunkesnis paimsiu ir šiek tiek daugiau. Taigi jei norėsite pamatyti mano mapp darbus atsiusiu FOTO į skype,skype parašysiu skelbimo pabaigoje.Na mappinu jau kažkur apie 2 metus.Vasarą buvau padaręs nuo SAMP pertrauką,norėjau pailsėti na ir dabar vėl sugryžtu.

Taigi kokiose projektuose esu buvęs mapperiu :

SFRG.LT

VRLG.LT

GRP.AV.LT

VSAMP.LT

SATG.IPY.LT

RLS.LT (Seniau buvau jų mapperis)

Daugiau kiek esu nuveikės tai mappinau paprastiem žmonėm,projektam už pinigus,tik šiem serveriam už pareigas mappinau.

Na bėje jeigu man patiks serveris tada aš kaip jau sakiau mappinčiau už pareigas.

Beje nepamirškit aš mappinu , ne scriptinu, ne webinu tad neprašykit, ir aš neinu į projektus,nebent rimtas projektas.

Kai priimsiu į skype prašyčiau parašyti į skype ko norėtumėte,nes aš nelaukiu valandą kad parašytum ko norėtum.

Kontaktai :

Email : [email protected]

Patarčiau rašyti į email,nes jei rašysite į skype galiu retkarčiais ir neatrašyti,tad email yra geriau man :)

Del kainos galima dėrėtis :)

Mano turimi SA-MP account'ai :

SARG.LT : Matas_Ride [NEPARDUODAMAS]

Rpg-Best : Matas_Bestas [PARDUODAMAS]

RLS.LT : Matas_Bestas [PARDUODAMAS]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5057 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...