Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4640 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, gal čia yra tokiu kurie nusimano apie tam tikras profesijas ir apie jų atliginimus.

Taigi labai būtų sužinoti su kokia profesija galėtum prasisukti Užsienyje ir kur geriausiai su tokia profesija dirbti ir atliginimai maždaug Lietuvoje ir Užsienyje.

Programuotojas - Kur geriausiai dirbti? Koks atliginimas ?

Statybos ' Apdalininkas ' - Kur geriausiai dirbti? Aš manau kad Norvegijoje. Koks atliginimas?

Padėjusiems 300FLT + 2 REP.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Sveikas Ernestai, kadangi gyvenu Švedijoje žinau biškį apie profesijas ir jų atlyginimą.

Programuotojas

Vidutinis atlyginimas šalyje iki mokesčių: 7000-16000 Kronų į Mėnesį.* (2500–5000 Lt)

„Bentley Systems“

Kadangi pats mano tėvas dirba Statybose ir turi savo firmą, jis uždirba maždaug 60-80 Kronų į minutę.

(180-240LT)

Aš labiau linkęs prie Programavimo ir patarčiau imti. Bet čia tavo pasirinikimas.

:)

Sweden!

nq0v9cW (1).png

Čia žaidimų forumas, ne profesijų.

Sveikas Ernestai, kadangi gyvenu Švedijoje žinau biškį apie profesijas ir jų atlyginimą.

Programuotojas

Vidutinis atlyginimas šalyje iki mokesčių: 7000-16000 Kronų į Mėnesį.* (2500–5000 Lt)

„Bentley Systems“

Kadangi pats mano tėvas dirba Statybose ir turi savo firmą, jis uždirba maždaug 60-80 Kronų į minutę.

(180-240LT)

Aš labiau linkęs prie Programavimo ir patarčiau imti. Bet čia tavo pasirinikimas.

:)

Sweden!

į minutę?

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4640 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...