Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nesisiųsiu kol nesutvarkys normaliai tų Win 8,daxuja bugų yra,buvau įsirašęs,pasigailėjau,tik windows 7 susigadinau...

Na, aš su 8-ais esu ir vargo nematau. Pats turėjau WIN 7 prieš tai, tačiau pakeičiau į 8-ą (preview, kadanors nusicrackinsiu gal) ir jaučiuosi nesuklydęs.

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

• Parašė po 2 savaičių...

Blogai, nes kvailai dara. Win XP zaidimam naudoja maziau ram nei win7 o apie vista patyliu isvis.Suprant kad win 7 palaiko maziau dalygu nei win xp bet win xp patogesni ir maziau apkrauti.

Tai jeigu turi gera kompa nesijaus o jeigu senas kompas jausisi jmj. cia viskas nuo pc priklauso.

money gaat money komt money blijft nooit!

Jei pc yra ant tiek grabas jei neisveza windows 7 tai ka kalbet kad stumiat jus ant 7.

ir windows 7 yra kurkas geresni nei xp

1. Isjungimo laiku

2. Greiciau atidaro failus/aplankalus

3. Geresnis dizainas

4. UAC nemeto klaidu ekranuose o parodo Veiksmu centre.

5. Daugiau aplikaciju (Kalbu ir apie zaidimus)

6. Microsoft Supportina windows 7 ir atnaujina dauguma dalyku, o xp jau nera jokiu atnaujinimu, ir jie nebus kuriami kaip skaiciau.

Tad nestumkit ant tu windows 7, jei pirksite normalu kompiuteri is parduotuves tai galesite pamirsti apie xp rasyma, nes tas kompiuteris tures SATA dalykuciu kompiuteri.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...