Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5070 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Atsidaryk savo serverio failus toliau gamemod tavo gm pwn failiukas atsidarai jį susirandi tą tekstą

SendClientMessage(playerid,WHITE,"Sveiki atvyke");

tas tekstas "Sveiki atvyke" kur tarp kabučių pakeisk jį į savo aišku tekstas pas tave bus kitoks nei kur aš parašiau pasikeitęs spausk F5 palauk kol lentelei pasirodys šitoks užrašas

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

Jei rodo tokį užrašą skaitosi viskas gerai ir tekstas pasikeitė.

Atsidaryk savo serverio failus toliau gamemod tavo gm pwn failiukas atsidarai jį susirandi tą tekstą
 SendClientMessage(playerid,WHITE,"Sveiki atvyke");

tas tekstas "Sveiki atvyke" kur tarp kabučių pakeisk jį į savo aišku tekstas pas tave bus kitoks nei kur aš parašiau pasikeitęs spausk F5 palauk kol lentelei pasirodys šitoks užrašas

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

Jei rodo tokį užrašą skaitosi viskas gerai ir tekstas pasikeitė.

nu aš einu i savo servo failus į gamemodes einu i pwn surandu ta teksta ta buvusi istrinu ir uzrasau savo bet tik istrinu tarp kabuciu tada spaudziu f5 ir nieko isjungiu praso issaugoti issaugau ir jungiuos i serva ir vistiek nieks nepasikeite lieka.

-- Papildyta --

Ačiū tau

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5070 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...