Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Kuriu 1.6 cs serveri. Sukuriau dizaina koduoju tik beliko sumoketi uz hosta. Ieskau draugo-kolegos kuris moketu kurti serverius idiegti sms sistema irt.t. Priimami tik aktyvus!!! na galima sakyti antro savininko tai butume du savininkai ir pelnas 50% ant 50%

!Tai pat ieskomi patyre 2 operatoriai ir 4pgradmin.

!Dar ieskomas reklameris!! Salygos:2 metu sutartis su galimu 3metu pratesimu+atlyginimas

Atlyginimas:

1metai-reklamai max isleidziama 100Lt lengva matematika jus i menesi gaunate 10% nuo metu isleidimo sumos tai butu 10Lt/men i metus gautumet 120Lt nes 10x12=120Lt tai

2 metai-reklamai galim max ieidziama100Lt i menesi 15%

3 metai-reklamai isleidziama 120Lt i menesi 20%

Nuo 14-19 metu

Ant hosto mestumemes per puse po 30Lt. Negalvokit kad jus neidesit.pinigu ir gausit pelna

I kvailas zinutes neatsakineju!!!

Jei norit sujungti projektus galite rasyti:)

Man rasykit tik per skype :)!!

Deividasltz - Kodėl tu sprendi kiek jam metų iš kažkokio paprastai sakant "Nick'o?" Aš pasakyčiau, kad tau net nėra 14metų iš tavo tokio vartotojo vardo. Tad pirmą prieš rašant pagalvok ką rašai. Viso gero. :)

galiu pasakiti nieko neiseis nes tu neviresnis nei 14 metu galima spresti is supergames.lt nicko krisis ir beto skypes normalaus vardo neduoda nes atranda tokiu koki 20 ... ka sutokiu bekalbet kad net hosto nera ir tokie pasakima ikaip moku koduot tai atsisiuncia is themes-lt.eu dizaina logo pakeicia cia tipo kodavo .......

Jei nezinai nesnekek be to man 19. Speju tu net nezinai ka reiskia CS :DD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...