Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5063 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pradedu teikti savo scriptinimo paslaugas vėl, nes reikia pinigų. Scriptinimu užsiimu 7mėn, tai nėra didelis laikotarpis, bet turbūt ir ne mažas. Po truputi mokausi mysql(mysql paslaugų neteikiu). Pačiam man yra 12 metų, greitai bus 13:D Į forumą esu įdėjęs tik kelis darbus, kurie bus šio pranešimo apačioje. Esu iš Šiaulių. Laisvalaikį praleidžiu su draugais, kartais pascriptinu kai nėra ką veikti. Pačios paslaugos atliekamos greitai, kokybiškai ir pigiai. Mano scriptuose bugų nėra, o jeigu ir yra, tai ištaisau juos nemokamai.

Kainos tikrai nėra didelės, jos siekia nuo 1lt iki 50lt, gali kainuoti daugiau jeigu norite, kad padaryčiau gamemode nuo 0, kaina siektu nuo 50lt iki 200lt. Atsiskaityti būtu galima banko pavedimu, SMS žinutę arba sąskaitos papildymu.

Galiu padaryti šiuos dalykus:

- Įvairias komandas

- Sistemas

- Include įrašymas(free)

- NPC bot sukūrimas(judančio ir ne)

- Bugų tvarkymas

- Klaidų ir warning tvarkymas

- Gamemode kūrimas

- Scriptu optimizacija

Darbas atliekamas per 24h

* Netvarkau klaidų dėl { arba }, nebent pasakysit paskutinį darbą kurį darėt

* Neatlieku paslaugų susijusių su mysql

Keletas mano darbų:

http://www.supergames.lt/gta-samp-gamemodes/lasventuras-gm-t116331.html Nieko naujo čia lyg ir nėra

http://www.supergames.lt/gta-samp-gamemodes/demogame-v0-1-t119174.html

Kaip susisiekti?

Jeigu jums reikia mano paslaugų galite rašyti man į skype (demodifi258).

Aš Ir Pats Esiu Irgi Teikiu Tokias Paslaugas Mažiui Būnam Komanda Gera?Sa:Mp

Nu tu totalus lenkas :D "Esiu, Mažiui" :D Pz Kiek tau metų kad taip rašai? :D

Bėja Demodifi tie tavo gm tipo "darbai" Pirmas platintas tu jo tikrai nekūriai o antras tas pats tik biškį įdėta daugiau...

Platintas, ne platintas, nežinau. Kūriau aš pats. Dėl tavęs sukursiu dar gamemode.

Nesikabinėk prie žmonių laiko džedajau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5063 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...