Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi taigi nutariau prisistatyti forume esu 14 metu zmogus Zaidziantis labai Zaidziantis minecraft kaip jau pastebejot is nick :)

Hobis: Taigi mano hobis zaisti video zaidimus sportuoti, seip esu ramaus budo zmogus.

Mokslai Na del mokslu tai nepykit nekenciu Lietuviu seip esu pirmunas mano metinis 9 praitais metais isejo.

Laisvalaikis Laisvalaikiu sportuoju klausau muzikos zaidziu kompiterinius zaidimus pagrindas MC seip zaidziu GTA Assassin's creed Call Of duty ir t.t

Nezaidziu CS SAMP nors ir ka man padarytumet nezaisciau nes CS grafika tai nekokia NU ok tikiuosi nesipyksime ir nekonfliktuosime

PAPILDYTA

OK pildau dar :D Taigi man sis forumas labai patinka labai geri zmones cia susirinko aisku yra ir mazvaikiu kurie komentuoja ir nezino ka apie ka komentuoja tas labai nervina :bumba:.

Seip esu labai net nezinau kaip pavadinti tarkim renku FLT renku respect renku postus ir kaip tu postu dideja man labai smagu buna Nu toks jau esu :D

Taigi gyvenu Kaune, Mokausi V.Kudirkos progimnazijoje duriu daug draugu nes esu linksmas ir draugiskas nu tiek manau uzteks :D

14 metų? Žmogau surimtėk. Iš prisistatymo ir nicko 11 maksimaliai duočiau.

Svečias
Sveiki malonu bus su jumis bendrauti :] RUKSEJO 1D GEDULO DIENA...

Ta prasme mirė kažkas iš šeimos? Kodėl gedulas?

Svečias
Gedulas nes i shule eiti reiks :?

Na jei neitum i mokykla, tai istysai ir liktum durnas. O cia pabaigsi mokslus ir gyvenimas bus idomesnis, o ir pats busi protingesnis ir nuovokesnis.

Svečias
Taip mokintis reikia, as ir nesakau kad mokyklos nereikia (as gerai mokinuosi 9 bendras) bet pas mus lietuvoje mokslai yra per sunkus... uzsieni pamoku maziau ir pamokos lengvesnes nei cia pas mus lietuvoje.

Sunkiau - geriau. Jei važiuosi studijuot ar kažką panašaus veikt į užsienį, džiaugsies.

Sveiki visi! Šiandien norėčiau papilditi, kad pradėjau lankyti Informatikos (bureli) nzn kaip pavadinti klausimas jusu, Ar yra gerai mokintis su kompiuteriais, arba remontuoti juos?

Lietuvių k. burelį dar pradėk lankyt. O šiaip žinoma, labai puiki profesija.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...