Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5073 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi atėjo laikas kaip norėčiau parodysi savajį darbą. Norėčiau jūsų dar paklausti ką dadėti į šią pirkimo mašinų sistema. Kurią sukūriau mašinų sistemą jai padariau video. :) Taigi žiūrėkime :)

[YouTubeCom]

[/YouTubeCom]

Komentuojam/vertinam/siulom įdėjas

Moderatoriai netrinkit temos. Ačiū, išanksto.

• Teigiamai 3

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Heh, kopijuojat ir kopijuojat. Kiek prisimenu pirmas su tokia car sistema pradėjo Ance_Zas o toliau ir visi kiti b****. TextDrawnai negražūs ir šjp man labiau prie širdies stovi car turgui įlepi ir nusiperki. Žinoma kalbu ne apie netokia kaip GRP, bet iš esmės panaše. :)

Biškuti galvelę išsiplauk. Pirmasis serveris turėjo šią sistemą tai LRG.LT projektas. Jeigu tau negražūs tai tada visiškai nekomentuok. Pirmas dalykas jokių SFR kopijų nedariau, tai ilgai kūriau šią sistemą, vos nevisų gali klausti, prašiau pagalbos kas man neaišku buvo, bet tie žmonės padėjo, ir susikūriau. Jeigu negražūs TextDrawai, aš juos perdaryti drąsiai galiu, nes čia nėra nieko sunkaus, beto ir prašau įdėjų, daugumą manau galėčiau įgyvendinti, nes manojo, mašinų pirkimui trūksta daugumos dalykų, bet pats nežinau ko...

• Teigiamai 2

Kiek prisimenu tada kaiptik buvau galva išsiploves. :)

Didelio čia daikto, kad ir LRG, tai jau orginaliau padaryt nebegalima, reikia daryt kaip LRG!!

IR prie ko čia tas SFR ? Kasnors jį paminėjo ? O gal pac išsiduodi :D

Mano patarimas tau ir buvo pakeist TextDrawn, bet tu nesugebi iškesti neigemų komentarų tik nori, kad visi girtu.

asd1.gif

Heh, kopijuojat ir kopijuojat. Kiek prisimenu pirmas su tokia car sistema pradėjo Ance_Zas o toliau ir visi kiti b****. TextDrawnai negražūs ir šjp man labiau prie širdies stovi car turgui įlepi ir nusiperki. Žinoma kalbu ne apie netokia kaip GRP, bet iš esmės panaše. :)

Pirmas dalykas kaip turėjo tas Ance Zas projektą aš bandžiau visiaip kopijuoti. Ir jūs čia jau pisat protą kad aš kažką kopijuoju, sukurkit kažką geresnio, ateina į temą ir čia pysat protą man kad ne aš kūriau ir panašiai. Nežinau kaip SFR kodas atrodo ....

Čia yra SFR 1.0.0 Mašinų sistema tiesiog pakeisti texdraw. Galit jei norit palygint :

Panašūmų yra bet sakau kopijavau. Jeigu nepatinka sukurk geresnią ir nemanau kad sukursi ir eik toliau to savo projekto kurti nuo Tuščio lapo. :D

Čia yra SFR 1.0.0 Mašinų sistema tiesiog pakeisti texdraw. Galit jei norit palygint :

Tikrai SFR :D Sako dar pats dariausi :D

Taip aš pats dariausi ir sakau kad kopijavau, jeigu atėjai čia pasirinkti postų tai tu geriau visiškai išnyk. Atidarinėja pats savo serverius su LTG modais, ir dar čia vaidina ereliu, tu tokios pats niekam nepadarytum....

• Teigiamai 2

Pirmas dalykas kaip turėjo tas Ance Zas projektą aš bandžiau visiaip kopijuoti. Ir jūs čia jau pisat protą kad aš kažką kopijuoju, sukurkit kažką geresnio, ateina į temą ir čia pysat protą man kad ne aš kūriau ir panašiai. Nežinau kaip SFR kodas atrodo ....

Panašūmų yra bet sakau kopijavau. Jeigu nepatinka sukurk geresnią ir nemanau kad sukursi ir eik toliau to savo projekto kurti nuo Tuščio lapo. :D

Tikrai SFR :D Sako dar pats dariausi :D

Taip aš pats dariausi ir sakau kad kopijavau, jeigu atėjai čia pasirinkti postų tai tu geriau visiškai išnyk. Atidarinėja pats savo serverius su LTG modais, ir dar čia vaidina ereliu, tu tokios pats niekam nepadarytum....

Parodyk ar atidariau bent koki serverį ir dar su ltg modu? ;D

juokdariai :D tik isvaryk per vasara dirbti iskarto mano sistemoje td pakeicia ir sako pats kuriau.

masinos eina iseiles kaip ir pas mane, o si sistema lietuvoje pirma karta naudojo hyper-life.lt jei nemaisau nu bet zinau kad kai projektas vadinosi grp4.lt jos dar nebuvo, mes su lukniu sia sistema pradejome naudoti serverije antri lietuvoje, dar ntrg.eu laikais, lrg jau buvo susikure bet serveris buvo uzdarytas. sfr 1.0.0 moda paplatino pawned kai as ji pardaviau mindaugui ten buvo daug bugu bet masinu pirkimo sistemos pagrindas buvo gan geras, aisku jei dabar daryciau tokia tai daryciau visai kitaip nes sios sistemos pagrindas labai krauna serveri. bet kad si sistema naudoja mano pagrinda tai garantuoju nes tik td pakeisti ir kaip jau sakiau net masinos eina tokia eile kaip pas mane.

P.S. i pawno gryztu rugseji, rasit daug pamoku, kuro, lauzyno ar panasiai, visos pamokos bus pritaikytos SFR modui bet labiau SFR

juokdariai :D tik isvaryk per vasara dirbti iskarto mano sistemoje td pakeicia ir sako pats kuriau.

masinos eina iseiles kaip ir pas mane, o si sistema lietuvoje pirma karta naudojo hyper-life.lt jei nemaisau nu bet zinau kad kai projektas vadinosi grp4.lt jos dar nebuvo, mes su lukniu sia sistema pradejome naudoti serverije antri lietuvoje, dar ntrg.eu laikais, lrg jau buvo susikure bet serveris buvo uzdarytas. sfr 1.0.0 moda paplatino pawned kai as ji pardaviau mindaugui ten buvo daug bugu bet masinu pirkimo sistemos pagrindas buvo gan geras, aisku jei dabar daryciau tokia tai daryciau visai kitaip nes sios sistemos pagrindas labai krauna serveri. bet kad si sistema naudoja mano pagrinda tai garantuoju nes tik td pakeisti ir kaip jau sakiau net masinos eina tokia eile kaip pas mane.

P.S. i pawno gryztu rugseji, rasit daug pamoku, kuro, lauzyno ar panasiai, visos pamokos bus pritaikytos SFR modui bet labiau SFR

Mldc kad gryžai, jau sfr.lt apsiskelbė, kad būsi projekte ;D

Mano teikiamos WEB paslaugos:

MINI-TVS Kurimas
Šaukyklos integracija, į, bet kokį jūsų HTML dizainą
adminCP kūrimas, bei pritaikymas pagal jūsų norus
HTML dizainų kodavimas.
PHP sistemų kurimas/redavimas/tobulinimas
VVP(Vartotojo valdymo panele) kurimas  

o kad sfr.lt apsiskelbe kad pas juos pareinu tai man naujiena, minde man skambino kai darbe buvau ir prase kad pareiciau nes tipo nesusitvarko su scriptais bet jei jie nesusitvarko tai as tuo labiau :D

Kokie apsimetliai :o ;D

Mano teikiamos WEB paslaugos:

MINI-TVS Kurimas
Šaukyklos integracija, į, bet kokį jūsų HTML dizainą
adminCP kūrimas, bei pritaikymas pagal jūsų norus
HTML dizainų kodavimas.
PHP sistemų kurimas/redavimas/tobulinimas
VVP(Vartotojo valdymo panele) kurimas  

Skelbimai

• Sukurti naują...