Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Torchlight


Fuza

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5249 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

torchlight_05.jpg

Torchlight tai RunicGames companijos sukurtas "hack'n'slash" RPG tipo zaidimas, prie kurio prisidejo Diablo ir Fate zaidimu kurejai. Zaidimas buvo isleistas Lapritcio 27d. 2009m.

--------------------------------------------------------------------------------

1. Apie zaidima.

Taigi, zaidima pradedame rinkdamiesi 1 is 3 jums paruostu klasiu:

Destroyer- Kovotojo klase, galingi, visas kliutis iveikiantys brutalia jega. Naudosite viska su kuo galite sutraiskyti, perpjauti, sukapoti ar kitaip sumaitoti savo priesa- nuo peiliuku iki milzinisku kuju. Nebusite labai patyres magijos srityje, bet kam vargti su kazkokiais ugnies kamuoliais, juk galite uztvatyti savo priesus, kol is ju liks manu kose.

Vanquisher- Lankininke/Saule, "ranged" tipo kovotoja, savo priesus guldanti taikliais suviais is atstumo. Kaip toje Sel dainoje, Kontrolinis suvis i galva- tai bus jusu moto jei pasirinksite sita klase, na o jei pasitaikys kad priesas galvos neturi- suvarpysite jy kulkomis ir strelemis, kai jis nebejudes, tada dar pavarpysite ir vsio, juk atsarga gedos nedro.

Alchemist- Mago klase, manos ryjikas, priesus zudo savo stebuklingomis galiomis.Ginklai, streles, lankai? Kokio velnio jie reikalingi, ciumpi lazda ir pirmy, aisku su lazda daug nenuveiksi, bet uztai nuveiksi su savo galiomis kuriu pilnas kibiras. Priesui pasirode kad jus gleznas? Tai sudegink ji, prie jo net nepriartedamas.

Prie kiekvienos klases jums reikes pasirinkti ir kompaniona- suni ar kate.

Taigi atsirandate kasyklu kaimelyje pavadinimu Torchlight, cia ir pradedate savo kelione po nesibaigiancias kasyklas, urvus, pozemiu karalyste.

Grafika zaidime nera ipatinga, bet spalvinga ir israiskinga, veikejo judesiai gerai sutvarkyti tad zaidziant pajauciamas tikras malonumas. Daug skillu, kuriu animacija ir fizikinis isreiskimas tikrai neblogi.

Visas zaidimo pasaulis tai kaip torto sluoksniai, vienas ant kito sudeti pozemiu lygiai, per kuriuos ir keliausite- nuo vienu laiptu iki kitu, kuo giliau nukeliausite tuo pavojingesni ir nuozmesni taps priesai, bet ir lobis taps didesnis. Besekdami pagrindini "quest" jus busite priversti leistis giliau, aisku nuotaika praskaidrins ir papildomi "side-quest", kuriu cia gyvas velnias. Simtai ginklu, sarvu ir kitokio inventoriaus pasirinkimas kartu su dar daugiau priesu rusiu ir gaunasi tikros skerdynes.Kaip ir daugumoje tokio zanro zaidimu, jus zudydami priesus ir vygdidami misijas rinksite experiance taskus, surinkus pakankamai pakelsite savo lygi ir gausite 5 sugebejimu taskus ir 1 skill taska, kuriuos isleisite savo nuoziura. Vietoves nebus banalios ir pasikartojancios, nuo slapiu urvu iki senoveje klestejusiu miestu griuvesiu, tad tikrai bus i ka akis paganyti. Priesai taipat ivairus, nuo maziuku voru iki dideliu kazkokiu...ten...su visokiais....labai galingu....na pamatysite patys.

Be to jus galesite "uzturbinti" savo inventoriu- nueisit pas toky dede kuris uzdes ant jusu pasirinkto itemo enchanta, kuris savo ruostu pagerins to daigto savybes, ne uz dyka aisku. Na apie sita zaidima geleciau pasakoti ir pasakoti, bet miego noriu jau taigi pereikime prie asmenines nuomuones.

--------------------------------------------------------------------------------

2. Asmenine nuomuone.

Taigi zaidimas is pirmo zvilgsnio, labai atgyvenusio stiliaus, bet yra nemazai naujoviu ir subtilybiu kurios ji padaro isskirtini. Man patiko tai kad galima rinktis tik is 3 klasiu, nes kai prikisama perdaug tai ir gaunasi taip kad nebesupranti ka darai, sugebejimai (atributai) tik 4 tai irgi palengvina jusu dalia, ir padaro taip kad maziau suktumei galva apie tuos nuobuodzius vidinius jusu veikejo dalykus ir nukreipia jus tiesiai i skerdynes. Zaidima perprasti buvo lengva, tad vel jokiu kliuciu nesusidare, gavosi vientisas zudyniu maratonas ir grynas malonumas. Vienas labiau isskirtinis bruozas buvo tai kad galite nueiti pazvejoti, ir pasigauti zuvies, o panaudoti ta zuvi galite ja duodant savo gyvunui kuris trumpa laiko tarpa pasivercia kitokiu padaru ir dar labiau pagelbsti jums. Ir dar vienas palengvinimas kuris pasirode baisiai naudingas buvo tas, kad prikaupus perdaug daigtu, galite juos perduoti savo gyvuneliui ir paspaudus atitinkama mygtuka jusu augintinis nubega iki miesto ir viskas kas buvo jo inventoriuje buna parduodama, visas sis reikalas uztrunka apie 2 min, jo laukdami aisku galite toliau eiti ir kapoti priesus, jam sugryzus jus ir vel turite daug papildomos tuscios vietos susideti savo reikmenims. Kas labai krito i akis, kad zaidimas tikra Diablo kopija, na bet neveltui prie jo dirbo Diablo kurejai, o kadangi as einu isproto del Diablo man sis zaidimas buvo tikra atgaiva.

Taigi isvada tokia, tiems kuriems patinka tokio zanro zaidimai ir/ar jeigu jus mylite Diablo sis zaidimas 100% jums, beto kas labai laukia Diablo 3 isleidimo, pazaiskite sita ir tikrai atsigausite, ir tas laukimas neturetu prailgti.

--------------------------------------------------------------------------------

3. Media.

Cia keli zaidimo video:

[youtubecom]

[/youtubecom]

[youtubecom]

[/youtubecom]

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=F548LmQCp8I&feature=related[/youtubecom]

[youtubecom]

feature=related[/youtubecom]

Buciau idejes ir paveiksliuku, bet neradau mazos rezoliucijos ir kraipe puslapi, tad teko tiek palikt.

Kaip bebutu daugiau informacijos, video, paveiksleliu ieskokite: http://www.torchlightgame.com ir taipat poluliariausiame pasaulio puslapyje

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jokia čia l2 kopija, net nepanašu į l2, pirmą įsijunk tada kišk savo trigrašį.Žaidimas neblogas, tik labai lengvas, net ant nighmare paleidi 1 skillą ir visas mapas krenta, beto čia d2 kopija o ne l2.

Taip, sitas zaidimas visiskai nepanasus i L2, prie jo kaip jau rasiau, dirbo Fate ir Diablo kuerejai, tad savaime aisku kad zaidimas panasus i D2.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5249 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...