Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,mano tikrasis vardas yra Mintaras,man yra Šešiolika metų,gyvenu Pagėgių miestelyje,jis randasi netoli Tauragės.Esu šeimoje vienturtis.Dabar truputį apie smulkmenas.:

Hobis :taika:

Na mano hobis nėra įpač aktyvus,domiuosi tinkliniu,beabejo ir krepšiniu.Kartais pažaidžiu krepšinį,yra netoli namų aikštelė.Mėgstamiausia NBA komanda Oklahoma City Thunder,šios komandos mėgstamiausi žaidėjai K.Durant ir R.Westbrook.beabejo patinka ir Žalgiris,šios komandos krepšininkai Kalnietis ir Jankūnas patinka taip pat.

M000kslai :|

Mokinuosi ne įpač gerai,vidurkis apie 6-7 eisiu 10 klasę,ne už kalnų ir egzaminai :/.

Kompiuteriniai žaidimai :pyks:

Kompiuterinius žaidimus žaidžiu dažnai,beveik kiekvieną dieną :D išvardinsiu keletą žaidžiamiausių šiuo metu :

1. NBA2k12 -> Laukiu NBA2k13 Spalio 2 dieną.

2. Fifa 12 Manager

3. Counter Strike Source

4. SAMP -> Žaidžiu geriausiame lietuvos serveryje,jei reikės IP'o parašyk į Pm'ą..

Na štai prisistačiau,tikiuosi sutarsime gerai,nebus pykčių.

• Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...