Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5095 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, iškarto pasakau, kad tai nėra mano naujas projektas. Projekto pradinis pavadinimas buvo "SFGT", vos tik kai suradau mapperį jis pasiūlė man daryti serverį Las Venturas mieste, nes San Fierro miestas atsibodės. Žinoma aš išvykau į kaimą ir per tą laiką mano mapperis pasišiukšlino, t.y pakeitė visus duomenys, kuriuos sudarė hostingas.in acc, VPS ir pasiėmė mano gamemode, gamemode nežinau ar paplatino, todėl buvau priverstas kurti nauja gamemode. Naują gamemode pradėjau kurti visai nesenai. Jame nieko dar beveik nėra.

Kaip supratote Las Vegas(Las Venturas) yra azartinių žaidimų sostinė, todėl serveryje bus kazino sistema. Žaidžiant kazino bus galima išlošti žaidimo pinigų. Serveryje galėsite turėti 2 tr. priemonės(dviratis nesiskaito). Serveryje bus 5 tr. priemonių parduotuvės, t.y Naujų automobilių, senesnių automobilių, moto parduotuvė, valčių parduotuvė ir dviračių parduotuvė. Serverio domenas bus užsakytas tada kai turėsim dizainą ir tinklapių kūrėją.

Daugelis mano projektų neatsidarė, to neneigiu, bet stengsiuosi, kad šis būtu atidarytas gan ilgai, pajamų man tikrai netrūksta. Yra jau surinkti litai ant domeno, todėl nemokamu subdomenu tenkintis nereikės.

Dabar šiek tiek papasakosiu apie save. Esu Manvydas, man 12 metų, tikriausiai daugelis tai žinote. Laisvalaikiu užsiimu scriptinimu, šiek tiek mappinu, stengiuosi tobulėti, bet daugelio ir savo nuomonę mappinu šlykščiai. Mokinuosi python programavimo kalbos, kai turiu daugiau laisvo laiko, nes dabar dažniausiai sėdžiu prie serverio gamemode ir tobulinu jį, rašau naujus kodus. Nepamirštu išeiti ir į lauką, lauke dažniausiai su draugais žaidžiu krepšinį, naktim slepynęs su dviračiais.

Kadangi projekto dirbu vienas, pagalba būtu visai gerai, nes visko tikrai nemoku, o narių reikia tik kelių. Jiems atsiskaitysiu pinigais, savininko statuso serveryje ir forume. Atsiskaityti galėsiu ir banku.

Prieiname prie to kokių žmonių man reikia projekte.

Mapperio - Mapperis turi mokėti kurti interjerus arba juos redaguoti, mappinti turi gražiai, turėti fantazijos, žinoti LV miestą ir turėti įdėjų(nors jų man pačiam nestygsta). Privaloma turėti map darbo pavyzdžių.

Webberio - Būtu gerai jeigu jis mokėtu piešti ir koduoti dizainus, bent jau redaguoti. Vis geriau negu nieko. Geriausia, kad dirbtu su IP.B arba phpBB. Privalo turėti GFX pavyzdžių.

Su manim galite susisiekti parašė į skype manvydas399

Norėčiau padėkoti vienam žmogui kuris man padeda kai atsiranda bėdų kurių aš pats neįstengiu sutvarkyti. Žmogus kuris man padeda yra Lukas, forumuose žinomas kaip - Lukas!(srry Lukai jeigu ne taip nick parašiau:D).

Atsiprašau jeigu ne čia rašau. Čia daugiau peržiūri žmonių, negu skiltyje "Projektai".

P.S šitoje temoje bus rašomi atnaujinimai ir dedami map darbų video arba paveiksliukai kol nebus sukurtas forumas.

Mums galvoji tavo tos nesamonęs ir pasakos idomios? Eik į projektus ten ir rašyk nesi koks vaikas dievas kad galetum čia rašyt iskirtinai savo "projekto" istorija, galiuoja tas pats visiems, taigi trink tema ir kurk kur pridera arba tiesiog perkelk.

Atsibodai tu jau man, esi rakštis subinėj. Ką turėjai omenį "Mums"?:D Save? Skiri daugiskaitą nuo vienaskaitos? Man atrodo, kad ne. Šiaip ne aš vienas čia savo projektą aprašiau, kiek žinau buvo daugiau kurie savo projektus čia rašė, todėl shut up.

Mums galvoji tavo tos nesamonęs ir pasakos idomios? Eik į projektus ten ir rašyk nesi koks vaikas dievas kad galetum čia rašyt iskirtinai savo "projekto" istorija, galiuoja tas pats visiems, taigi trink tema ir kurk kur pridera arba tiesiog perkelk.

Atsibodai tu jau man, esi rakštis subinėj. Ką turėjai omenį "Mums"?:D Save? Skiri daugiskaitą nuo vienaskaitos? Man atrodo, kad ne. Šiaip ne aš vienas čia savo projektą aprašiau, kiek žinau buvo daugiau kurie savo projektus čia rašė, todėl shut up.

Kas dar raše? eiliniai tokie kaip tu? tiesiog jie ištrinti, arba tiesiog nuejo į apačia, o daugiskaita delto kad tu esi vaikas kurio serveris yra svajoniu ribuose ir niekad jis nepasirodys, arba pasirodys toks kaip ir visi kiti eiliniai, taigi gali nereklamuoti savo šlamšto čia o eit šilto pieno atsigert, ir jau pietu, nes jau pražiopsojai... vaikut.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5095 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...