Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[DALYVAUK] Paskaityk ir sužinok daugiau.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, supergames.lt samp lankytojai skipteriai, maperiai.

Turiu viena diela kaip tik jums aišku jei jums reikia ( FLT ir +R3P ) tai va paaiškinsiu esme.

APRAŠYMAS

Ieškau gamemode, veiksmas turi vykti San Fiero mieste, turi būti normaliai darbų, SVARBIAUSIA!!! - kai redaguosiu GM neturi būti klaidų, kad galėčiau paredaguoti normaliai. Nes vienas toks jau taip ir sumovė šuda ant medžio. Sako normalus gamemode be klaidų atsidarau redaguoti viska pataisau žinote pagal save ten STRG 2.5 pasikeičiu į SFLRG 2012 nu viskas. Ir paspaudžiu jau kad keistu žinote ir klaidos. Tai va aš prašau, kad nebūtu klaidų, turi būti darbai, autopilotas nebutiną, spidometras. Superadmin, Admin, Vip ir dar kas nors čia jau pagal jus arbe nieko, tiesiok Realaus GM prašau viskas.

APDOVANOJIMAS

Apdovanojimas bus lengvas 200 FLT ir +REP manau, kad daug neprašau. Jei bus geresnis duosiu 500 FLT ir 2 +REP. Tai va laukiu jūsų žinučiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

koks dar redagavimas ? Kokios klaidos jeigu redaguoji tai sucompilink kad išsisaugotu amx failiukas. Šeip aš nesuprantu žmonių kurie nori turet labai gerus GM'us ir nieko nedaryt visiškai kad už jus surastu ir atsiustu jums. Beto man labai idomu nu turesi tu gera gamemode ir ką tu su juo darysi ? jeigu iškils kokia problema arba koki atnajinima reikes padaryti ką tu padarysi ? gi nieko turbut net restart nemokesi padaryti. taip kad sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Mokėsiu nepergyvenk, bet man ir yra problema va turiu GameMode, ir nemoku pataisyti šitos klaidos. Ir viskas, o taip aš pats mokinuos ir pakeisiu nepergyvenk ir nerašyk be reikalo :). Ir aš neprašau kokio puikaus man svarbiausia kad galėčiau normaliai amxx failiuka isaugoti o aš negaliu per 1 supista error kurio nemoku pataisyti ir va *Myliu SuperGames.lt* 500 FLT - Tai nors kas nors matai, tam ir siulau, kad turėtumėt darbo, o ne šeip rašytumėt, bent kas nors jums bus ką veikti.

C:\Documents and Settings\Sigita\Desktop\Tavo GM\gamemodes\RLS.pwn(11) : fatal error 100: cannot read from file: "F_Streamer"

MATAU NIEKAS NEVYKSTA TAI VA *Myliu SuperGames.lt* KELIU KAINA IKI 700 FLT KURIS PADĖS MAN IŠTAISYTI ŠITA KLAIDA!!!!!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...