Peršokti į turinį

Assassin's Creed II visame pasaulyje parduota 1.6 mln.


*Lucky*BOY

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5278 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

9561c929651d6af1db6b9001e3d8acf7b3a6e71c_200x112_Q70.jpeg

Perskaitėte naujienos pavadinimą ir tikriausiai supratote, kokia smagi ši neblogų pardavimų žinia Ubisoft kompanijai. Anaiptol, nes pastaroji į naująjį, dar anonsavimo metu puikiais žodžiais įvardintą žaidimą sukišo gan daug žalių, o iki MW2 skaičių dar toli. ACII pardavimo rezultatai buvo paskelbti pačios leidėjos, tad išsigalvojimų ar netikslių duomenų galimybę galėtume atmesti.

Visų pirma, ACII, vertinant pagal bendrus apžvalgų įvertinimus, pasirodė kiek geriau už savo pirmtaką. Tačiau tęsinį lyginti su pradininku verta ir pagal parduotų dėžučių statistiką. X360 ir PS3 konsolėms lapkričio 17 d. Šiaurės Amerikoje pasirodęs projektas net 32 proc. pranoko Assassin's Creed, kuriam iki šiol tebepriklauso greičiausiais pardavimų tempais Šiaurės Amerikoje pasirodžiusio visiškai naujo produkto titulas. Akivaizdu, jog pirkėjai tuomet buvo labai suintriguoti ypač šviežia žaidimo idėja.

Sunku Assassin's Creed II lyginti su rinkos galiūnu Modern Warfare 2, nes jo pirmosios paros (24 val.) pardavimai bene naujausią Ubisoft leidinį lenkia milžiniškais 3 mln. Tikėtina, kad Modern Warfare 2 savaitės rezultatai sieks įspūdingus 7 mln. Ši informacija dar nėra patvirtinta, nes iki šiol niekas tikslių skaičiavimų neatliko.

PC savininkams belieka susikaupti ir pasiruošti Assassin's Creed II geriausi atveju išbandyti kitais metais. Tikėkimės, Ubisoft Montreal studijos darbuotojai neaptings ir projekto išleidimo data galiausiai taps stabilia.

gamesnation.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5278 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...