Peršokti į turinį
DmN

Pagalba dėl serverio mysql

Recommended Posts

Sveik Visi. Turiu klausimą. Kuriu kreditu sistemą, ir man reikia padaryti saugojimą ne dini o mysql.

format(file,sizeof(file),"saves/user/%s.ini",name);

Kaip man reikia padaryti kad saugojimas butu mysql?

Atsilyginsiu 100 FLT ir +rep :)

Ant mysql esu naujokas.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Pavyzdys:

new
   sql[ 128 ];

format( sql, sizeof ( sql ), "UPDATE `users` SET `kreditai` = %d WHERE `name` = %s", kreditu_kintamasis, name );
mysql_query( sql );

Žinoma, tai labai primityvus pavyzdys, nes tai tik atnaujina kreditų laukelį ir netikrina ar vartotojo duomenų eilutė egzistuoja duomenų bazėje.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


Komentuoti gali tik prisijungę nariai

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Sukurkite paskyrą mūsų forume

Registruotis

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite

Prisijungti dabar

  • Narių peržiūri šį forumą:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele


×