Peršokti į turinį
eCl

Padekit

Recommended Posts


new string[50];
if(!tGT[vehicleid]) format(string,50,"%s",VehiclesNames[model-400]);
else format(string,50,"%s GT",VehiclesNames[model-400]);

po public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])

{

bool:tGT[MAX_VEHICLES]

playerDB failiuke

= true;

o cia isvis nedabaigtas scriptas kazkokstai turbut.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Komentuoti gali tik prisijungę nariai

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Sukurkite paskyrą mūsų forume

Registruotis

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite

Prisijungti dabar

  • Narių peržiūri šį forumą:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele


×