Edvardas1

Padekyt kas gali. 2x REP atsiliginsiu

Recommended Posts

kaip compilinu nera error , va atsidariau server log ir paskutinia eilute tokia

[11] Script[gamemodes/band7.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[11] Number of vehicle models: 0

Dalintis šį pranešimą

Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

čia krč su streamer nsm išeina. išimiau streamer viskas OK. bet idejes aš ji viska gerai. Bet ką čia padaryt kad su tuos streamer veiktu be error, bet streamer geras nes aš badžiau ir kitus streamer det tas pats.

-- Papildyta --

viskas nereikia pagalbos daugiau pats susitvarkiau. Dekoju E.A kad bandei padeti labai. Buvo taip kad i pluginus ikeliau streamer.dll ir streamer.so tai antivirusine istrindavo streamer.dll tai ir neleisdavo ijunk srw. Bet o nuo streamer gali laginti srw kaip galvojat ?

Dalintis šį pranešimą

čia krč su streamer nsm išeina. išimiau streamer viskas OK. bet idejes aš ji viska gerai. Bet ką čia padaryt kad su tuos streamer veiktu be error, bet streamer geras nes aš badžiau ir kitus streamer det tas pats.

-- Papildyta --

viskas nereikia pagalbos daugiau pats susitvarkiau. Dekoju E.A kad bandei padeti labai. Buvo taip kad i pluginus ikeliau streamer.dll ir streamer.so tai antivirusine istrindavo streamer.dll tai ir neleisdavo ijunk srw. Bet o nuo streamer gali laginti srw kaip galvojat ?

Kaip tik streameris sumažina lagus, ką dangi jis palaiko objektus.

Dalintis šį pranešimą

Manyk iš naujo. Gi parašytą neranda tos eilutės. Kažko trūksta, kažką ne taip padarei toje eilutėje...

NUSIŠNEKI, o jei kalbant apie gamemode, tai bandyk sucompilint pernauja ir tada leisti.

Dalintis šį pranešimą

Nusišneki. Tu manai iš naujo sucomplinus kas nors pasitaisys? Tik parodys ar yra problemų su .amxx failu ir panašiai. Taigi parodytas paveiksliuke err'oras. Kiauras. PEACE.

Dalintis šį pranešimą

Edvardas1 - Patalpink 19-tąją eilutę. Hardwell - tai kad pamatei skaičių 19 nereiškia kad ten dėl jo nepaleis. Aš nenoriu ginčitys, bet įtariu kad sakai netiesą. Palauksim kol eilutę patalpins.

Dalintis šį pranešimą

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.