Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

2005 m Labusai forumo pamokos.


Guest aZT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5274 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tikslus autoriai pamoku nezinomi.

FPS didinimas

1. Atsisiuskit "RefreshLock" (ja galite rasti cia

Kai paleisit "RefreshLock.exe" Prie laikrodzio pasirodis stai tokia icon'a:

Paspauskit ant sios icon'os desiniu peles mygtuku ir issirinkite "RefreshLock Configuration" kaip pavaizdota notraukoje:

Issokusiame langa pazimekite "Refresh Overriding (ON)" ir "Always use fastest frequency for mode" kaip pavaizdota notraukoje:

Toliau spadziat "Save" ir uzeinat i Cs.

DEMESIO!!! "RefreshLock" REIKIA IJUNGTI KIEKVIENA KARTA PRIES UZEINANT I CS!!!

Sekmes zaidziant ;)

Lagu mazinimas

Na jei jusu intikas levas,arba intikas normalus tiktai kazko lagina ziauriai tai wa..

truputi pamazink laga stai taip:

Wisu pirma issijungite wisas CHAT programas tai yra SKYPE,MiRC,ICQ ir t.t

antra tai savo cstrike derektorijoje faile autoexec.cfg raðyk ðtai kà:

alias net0 "rate 1400; cl_rate 1000; cl_updaterate 10; cl_cmdrate 15; alias netsw net1; echo *** Net: 24.0k, updates: 12; speak ten"

alias net1 "rate 2600; cl_rate 1500; cl_updaterate 15; cl_cmdrate 20; alias netsw net2; echo *** Net: 26.4k, updates: 15; speak fifteen"

alias net2 "rate 3100; cl_rate 2000; cl_updaterate 20; cl_cmdrate 25; alias netsw net3; echo *** Net: 31.2k, updates: 20; speak twenty"

alias net3 "rate 3300; cl_rate 2500; cl_updaterate 25; cl_cmdrate 30; alias netsw net4; echo *** Net: 33.6k, updates: 25; speak twenty.five"

alias net4 "rate 6000; cl_rate 5000; cl_updaterate 50; cl_cmdrate 50; alias netsw net0; echo *** Net: all must die, updates: 50; speak fifty"

net0

poto á failà config.cfg raðome

bind ALT netsw //

(Arba vietoj ALT pasidaryk koki nors kita mygtuka kuris tau patogesnis)

net_graph 1

net_scale 5

Dabar kai zaisi Cs paspausk ALT (arba kita tawo pasirinkta mygtuka) ir kai paspausi ji

tai jis automatiskai parinks Interneto optimalu greiti

Nu wsio,jei nepades,nemano bedos (nu gal ir mano nes pasmane irgi ziaurus lagas kartais buna),ir jai nepades tai keiskite INTERNETA

FPS didinimas 2

Taigi, kas neino yra keli budai pakelti fps, vienas is patikimiausiu ir praktiskai dirbanciu tai yra nVidia (G-Force) vaizdo kortos driveriu fixas ir tweakas.

Taigi Ispradziu siunciam nvfixsfx (Fixa) is CIA. Sveria instalas apie 2mb Smile tad neturetu uztrukti su siuntimu.

Instaliojam i bet kokia derektorija. Taip pat siunciam Tweakeri is CIA, irgi instaliojam i defaultini derektorija.Kai instaliuojame viska pazimym varnelm tweake poto next ismeta lentele kur reikia rinktis tai renkates Tweaks R Us'Extreme G - Geforce Fx(81.85,81.87) poto next vel viska pazimyt varnelem ir viskas.

Dabar padarykite pc rr ir uzeikite poto i cs. Man iskart nuo 60 fps (kiek as nebandziau pakelti visokiais skriptas) anksciau 60 neturejau. Po fixo ir tweako fps padidejo iki 99, ikelus scripta su fps padidanciomis komandomis, fps pakilo net iki 300 (zaidime turiu nuo 60 iki 120) tad malonaus nauduojimo.

Primenu, kad sie driveriai tinka tik nVidia (G-Force) Video kortoms!!!

Kas yra Rcon?

Rcon, tai - Jusu nutolusio serverio konsole. Jos pagalba galite budami zaidime laikinai modifikuoti Jusu esama half - life moda (cs, css, dod ir kitus) Rcon kartais yra vadinamas administratoriaus slaprtazoziu. Jus turite savo rcon laikyti paslaptyje, nes turintis piktø sumanymu asmuo gali isjungti ar sugadinti jûsu serveri.

Su rcon Jus galite keisti map'us, gravitacijà, ijungti ar isjungti friendlyfire, nustatyti map'o laika, restartuoti raunda bei dar daug kito. Visi jusu zaidimo metu rcon pagalba pakeisti nustymai po serverio perkrovimo bus grazinti i pirmine padeti. Noredami pakeisti serverio nustatymus visam laikui jûs turesite redaguoti savo serverio konfiguravimo .cfg faila.

Rcon komandos

Zemiau kai kurie rcon komandø ir ju panaudojimo pavyzdziai. tarkim musu serverio adresas ir slaptazodis yra :

Adresas 111.1222.1222 Slaptazodis as

Pries tai kai jus galesite naudotis rcon, turite prisijungti naudodami savo duomenis. Tik tada serveris pripazins jus kaip administratoriu.

Jeigu esate zaidime savo konsoleje turite irodyti sekanti teksta:

rcon_port

rcon_password

rcon_address

Pavyzdþiui:

rcon_port 27016

rcon_password as

rcon_address 112.1112.112

Velgi atminkite, virsuje parodytas tik pavyzdys, jus turesite ivesti savo Ip, porta bei rcon slaptazodi. Tam, kad isitikint ar teisingai suvedete duomenis ir serveris jus pripazino kaip administratoriu parasykite konsoleje:

rcon say sveiki frageriai

zaidimo ekrane turetu pasirodyti uzrasas:

Jusu ServerioVardas sveiki frageriai

Jei uzrasas nepasirodys patirkinkite ir naujai iveskite savo duomenis, Pasitikrinkite ar nera klaidos jûsu uzrasose.

Kaip suzinoti zaidejo WONID?

Pasinaudokite komanda Status. Ivedus konsoleje komanda status:

rcon status

pamatysite visø þaidëjø esanèiø serveryje Wonid. Taip pat galima pasinaudoti komanda users:

rcon users

Tai leis jums pamatyti visa zaideju sarasa, ju unikalius id (userid) bei wonid (uniqueid), taip pat ir nikus zaidime

Kaip kickinti zaidejus?

Kad ismest nepageidaujamus zaidejus is serverio jus galite parasyti:

rcon kick

Na pavyzdziui jei zaidejo nikas yra na bet koks galite ir save kikint :D , tai reiks irasyt:

rcon kick "na jai norite savo nika irasote :D jei norite nepageidaujamo zaidejo varda irasote"

Kartais zaidejai nikai buna sunkiai parasomi, juose buna simboliu kuriu neimanoma parasyti konsoleje. Tokiu atveju reik pasinaudoti komanda "status", jos pagalba suzinoti zaidëjø wonid ir iskickinti zaidëjà ne pagal nika, o jo uniqueid (wonid). Irasome konsoleje komanda "status" ir is matomo saraso stulpelio issirenkame skaicius esancius salia norimo ismesti zaidëjo

rcon kick #

Jei zaidëjo wonid yra 1489658 rasome:

rcon kick # 1489658

Taip pat kickinti galime ir pasinaudojæ komandà "users" (userid)

Kaip baninti zaidëjus?

Zaidejus is serverio galima baninti taip pat dviem budais: naudojant wonid arba jo IP adresa. Banas pagal Ip adresa yra truputi mums priimtinesnis kadangi daugumas zaideju Letuvoje turi ne originalias zaidimu versijas , o ju kopijas.

Taip pat kaip ir kickinant zaidejus baninnat galime pasinaudot komanda status .Suzinojus nepageidaujamo zaidëjo wonid tereik konsolëje irasyti

rcon banid

rcon writeid

pavyzdys:

rcon banid 0 1213123

Ban nekickina automatiskai, todel jei to norite rasome:

rcon banid 0 1213123 kick

rcon writeid

Niekada nepamirskite komandos rcon writeid banindami permanently, nes priesingu atveju restartavus serveri visi ban pasinaikins.

Ban pagal IP adresà

Noredami banint pagal Ip adresa naudokites komanda rcon stat . Suzinoje zaidejo Ip konsoleje irasykite:

rcon addip // 0 minutës jei ban permannetly

rcon writeip

pavyzdys:

rcon addip 0 192.168.0.1

rcon writeip

Skirtingai nei wonid , ban ip banas pats kickina zaidejus , todel kick rasyt nereikia.

Kaip nuimti ban

Pagal wonid rasom:

rcon removeid 123123123

rcon writeid

Pagal Ip rasom

rcon removeip 112.1112.112 rcon writeid

Kitos rcon komandos:

rcon mp_friendlyfire 1/0

rcon mp_timelimit 60

rcon mp_rountdime

rcon mp_freezetime 7

rcon mp_autoteamblance 1/0

rcon sv_password

rcon sv_gravity 80

rcon sv_restarround

Tiesa sakant gerokai nustebau, kai is draugu, losianciu counter strike jau ne metus ir ne du susilaukiau klausimo kas tas config.cfg userconfig.cfg, kuo jie skirias ir panasiai;/

- Geras konfigas gerbiamieji, leis jums uztikrintai jaustis bet kokiose situacijose, bet kokiame map'e, ir net beviltiskame teame busite bent jau truputi pranasesnis uz savo komandos draugus. As nekalbu apie cytus; - jie mazvaikiams, bandysiu pasidalint tuo ka pats zinau, ka naudoju kasdien ir kas man leidzia nebuti paskutiniu serverio lenteleje.

config.cfg failiuka jus jau turite kai susiinstaliuojate savo counter strike. Jame yra pagrindiniai nustatymai, ivariems klavisams priskirtos komandos, vaizdo bei garso nustatymai, peles jautrumas ir taip toliau ir tt.

userconfig.cfg teks susikurti patiems. Darom nauja tekstini (.txt) failiuka tik issaugodami pervadinam ji i userconfig.cfg. Naujasis musu konfigas turi buti toje pacioje direktorijoje kaip ir config.cfg , tai yra "cstrike" Kam jis apskritai reikalingas? Jame mes talpiname visus savo alias bei scriptus, nes pastaruosius irasus i config.cfg jungiantis prie zaidimo serverio jis paprasciausiai istrins. Ir dar vienas svarbus dalykas tam, kad butu nuskaitoma inforamcija is mûuø userconfig.cfg privalome i config.cfg irasyti viena stai tokià eilute:

exec userconfig.cfg

Nera butina savo userconfig vadinti butent taip. Jis gali vadintis ir admin.cfg ir marius.cfg ir JusuNikas.cfg, tik tuo atveju privalesit config.cfg vietoje "exec userconfig.cfg" irasyti viena sia eilute:

exec marius.cfg

exec admin.cfg

exec JûsøNikas.cfg

Arba, norint tureti tvarkingus, skirtus vienam tikslui; judejimui, greitam apsipirkimui, taikiklio spalvu ketimui bei kitiems scriptams atsirus konfigus darom juos, pavadinam buy.cfg, move.cfg, color.cfg ar kitaip. Tuo atveju config.cfg irasome

exec userconfig.cfg

o paciame userconfig.cfg sias eilutes:

exec buy.cfg

exec move.cfg

exec color.cfg

Siuo atveju config.cfg skaitys informacija is userconfig.cfg. userconfig.cfg savo ruoztu gaus info jau is triju: buy.cfg move.cfg bei color.cfg ir taip toliau. Galite tai isivaizduot kaip medi :) Dar pavyzdys skirtas color.cfg. Kuriam bus .cfg failiukus pavadinam juos spalvu vardais: white.cfg, black.cfg, red.cfg, blue.cfg, yellow.cfg, blu.cfg. Kiekvienam ju irasome atitinkancios spalvos koda (ziurim cia ) , o color.cfg imetam stai toki scripta:

alias "ccolor" "ccolor1"

alias "ccolor1" "exec white.cfg; alias ccolor ccolor2"

alias "ccolor2" "exec black.cfg; alias ccolor ccolor3"

alias "ccolor3" "exec red.cfg; alias ccolor ccolor4"

alias "ccolor4" "exec blue.cfg; alias ccolor ccolor5"

alias "ccolor5" "exec yellow.cfg; alias ccolor ccolor6"

alias "ccolor6" "exec blu.cfg; alias ccolor ccolor1"

bind "key" "ccolor" //sia eilutæ irasyti config.cfg ("key" tai jusu pasirinktas klavisas)

Na jei viska padarete teisingai turite puiku scripta leidzianti vieno mygtuko paspaudimu keisti savo taikilio spalvas i balta, juoda, raudona, tamsiai melyna, geltona bei zydrà.

Mepu kurimas

1. Parsisiunciam worldcraft ji rasite sito puslapio pabaigoje

2. instaliuojame

3.pradedame spaudziame options

4.Padarote taip kaip nurodyta

5.dedame textures dekite kuruos jus norite naudoti

6.cia uzrasote kur yra nurodytos programos

7.taip kaip parodyta

8.spaudziame new failas ir matote sita

9.spaudziame block tool ir padarome zeme

10.spaudziam camera ant paveikslelio ir 3d textured

11.apstatome sienomis

12.spaudziam entity tool

13.info_player_deathmach yra terrorist info_player_start yra CT

14.pridedame zmoniu p.s negalima zmoniu deti ant zemes tada negalesite judeti. juos deti aukshciau zemes

14/5.spausdami sita mygtuka sumazinsite grida galesite padaryti mazesnius obijektus

15.dedame light spot bus nedidele sviesa taigi ju deti reikia daug

16. siek tiek patobuliname

17.tada bet kur sakykim pavadinimas yra map1 tada save. file>run arba F9

18.paleidziame zaidima ir susirandame savo mepa

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5274 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...