Peršokti į turinį
Hiroto

Padėkit su skaičiavimo skriptu ! Atlygis r3p

Recommended Posts




if(strcmp(cmdtext,"/skaiciuoti",true) == 0)

{

SendClientMessageToAll(ZALIA,"3");

SendClientMessageToAll(ZALIA,"2");

SendClientMessageToAll(ZALIA,"1");

}

Padariau kašką su sendclientmessage :D

Ir išsiųs vienu metu... :D

Mačiau nemažai FS'ų prikurta tokių, na ir pamoką dar manau rastum, nes nieko čia sunkaus nėra...

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

if(strcmp(cmdtext,"/skaiciuoti",true) == 0)

{

SendClientMessageToAll(ZALIA,"3");

SendClientMessageToAll(ZALIA,"2");

SendClientMessageToAll(ZALIA,"1");

}

Padariau kašką su sendclientmessage :D

Ir išsiųs vienu metu... :D

Tai sakiau padariau su SendClientMessage :D

Vienu metu grj bus :D

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Komentuoti gali tik prisijungę nariai

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Sukurkite paskyrą mūsų forume

Registruotis

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite

Prisijungti dabar

  • Narių peržiūri šį forumą:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele


×