zneet

Del baterijos

Recommended Posts

Sveiki taigi norejau paklausti kaip padaryti kad kaip mano baterijos laikas bus mazesnis uz 1 rasytu issikrovus. As dar tik mokausi va kodas:

   
   if(strcmp(cmdtext, "/telinfo", true)==0)
   {
  if(!playerDB[playerid][telefonas])
  {
  SendClientMessage(playerid,RED,"* Jus neturite telefono");
  return 1;
  }
  new msg[276];
  new telefonass[128];
  if(playerDB[playerid][telefonas] == 1) telefonass = "Turiu";
  else if(playerDB[playerid][telefonas] == 0) telefonass = "Neturiu";
  new Bater[128];
  if(playerDB[playerid][baterija] == 1) Bater = "Turiu";
  else if(playerDB[playerid][baterija] == 0) Bater = "Neturiu";
  format(msg,sizeof(msg),"{ffffff}Telefonas:{FF7E7E} %s\n {ffffff}Baterija:{FF7E7E} %s\n {ffffff}Baterija issikraus po:{FF7E7E} %i",telefonass,Bater,playerDB[playerid][batlaikas]);
ShowPlayerDialog(playerid,50,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Telefono Informacija",msg,"Atgal","");
return 1;
   }

+R3P kas pades :ohyes:

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Bandyk taip:

if(playerDB[playerid][batlaikas]<1)
{
SendClientMessage(playerid, SPALVA, " Jūsų baterija išsikrovus. ");
return 1;
}

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.


  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.