Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4575 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias
Jei butum gražus pvž, kaip aš. Tikrai keltum nuotraukas, pvž kaip aš.

Visad buvai pernokęs toks ir liksi, labas.

Vilmux nekreipk dėmesio, jis tik p.ydaras ir nori dėmesio. Tie kurie laiko save "Axuenai gražiais" dažniausiai ir būna p.ydarai. Emo berniukas, su sudraskyta kakta laužo supergames.lt kaubojų :D

Ey, bet tu rimtai gavai gruzą nuo manęs, po kiekviena tema neigi mano komentarą ir kimbi.

Aš axuienai gražus sau ir savo merginai ir kitiems draugams.

O tu?

Svečias
Kodėl iš facebook visas foto išėmei ?

Tai tikriausiai labai seksualus buvo?

Vilmux nekreipk dėmesio, jis tik p.ydaras ir nori dėmesio. Tie kurie laiko save "Axuenai gražiais" dažniausiai ir būna p.ydarai. Emo berniukas, su sudraskyta kakta laužo supergames.lt kaubojų :D

Ey, bet tu rimtai gavai gruzą nuo manęs, po kiekviena tema neigi mano komentarą ir kimbi.

O tu?

Kokį dar gruzą gaylorde? Aš iš tavęs juokiuosi apsišikėli. Atėjas čia , girisi koks jis axuenai gražus. Axuel su galva susipykęs. :D

O tu?

Kokį dar gruzą gaylorde? Aš iš tavęs juokiuosi apsišikėli. Atėjas čia , girisi koks jis axuenai gražus. Axuel su galva susipykęs. :D

Tai bent gražus, ne taip kaip tu. NVM, atsibodai jau ir nebegruzinsiu daugiau.)

RYŽAS ESI, IR BYBĮ ČIULPI, VARDĄ TADĄ TURI, IR DROČINT NUSTOT NEGALI.

Kodėl iš facebook visas foto išėmei ?

--- Ar aš išėmiau? Kažką maišai, tiesiog nėra naujų nuotrauktų :) ---

Beto, labai patiko - Moderatorius sugebėjo pakomentuoti, bet neadekvačių komentarų ir kitaip pažeidžiančių mano orumą nepašalino.

Beto, Satantiger ir mazius123 . Manau jūs vienintėliai kurie perskaitė visą mano prisistatymą ^^ Dėkoju jums.

O tu?

Tai bent gražus, ne taip kaip tu. NVM, atsibodai jau ir nebegruzinsiu daugiau.)

PAČIULPAI MAI BYBAI ,,!,,

• Parašė po 2 savaičių...

DAUG KAM ĮDOMU KIEK MAN METŲ? OGI MAN 12.

• Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4575 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...