Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5180 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi turbūt daugelis dar nežinote šio projekto su pavadinimu [ TMG.LT ]

TMG.LT - Tikras Miestelių Gyvenimas.

Šis projektas yra tikrai unikalus išsiskiriantis, iš kitų gamemode unikalus, niekur nėra platintas. Puslapis taip pat unikalus galvojame platiname nuo LMG? Tačiau šis domenas jau seniau gyvuoja negu TMG, bet seniau prie TMG.LT projekto mažai kas dirbo tad dabar yra viskas daroma ir naujinama, ir manau sulauksime žmonių dėmesio šiam projektui.

Galima pildyti, anketas į direktorius / administratorius / vip.

Starto data nėra skelbiama, procentų nerašysiu kiek padaryta tebūnie būna paslaptis, kurią nors dieną bus sukurtas ir aprašymas su šiek tiek serverio sistemų !

1 naujiena: http://tmg.lt/index.php?/topic/6-naujiena-1/

Ieškomas GFX'eris patyręs į projektą, kuris mokėtų gražiai piešti bannerius bilekokius jundančius, ir kitokius, paišyti paveikslėlius TMG.LT žaidėjams / sąvininkams bus atsilyginta !

Pagr.administratoriaus skype kontaktai: luksiukas51

Tad tiek, manau susidomėsite mūsų projektu ir apsilankysite pas mane.

Ir beje dar ne vienas čia mano projektas, pakeitėme iš SALG pavadinimą į [ TMG.LT ] kadangi tą domeną, daug kas šmeižė ir buvo niekam neįdomus labai jis ir taip nekaip verčiasi.

Beje veiksmas vyks kaimeliuose.

www.TMG.LT

.

Pažėk į savo projektus pirma, ereli tu tik stūmt moki daugiau ir nieko:D

Tu net tokio nesukurtum. Storas

Prajuokinai, tokio nesukurčiau? tu sukurk tiek kiek aš paspausiu dešine, bet dėja, tu tiek projektu sukuręs, tiek "patirties turi" kad wow. :DDD

Turbūt, gerai užkniso man su tavim bartis.

Tad einame prie temos.

.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...