Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4760 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki supergames.lt dalyviai Ieškau sa:mp projekto kurem reikėtu: patyrusio meperio/scripterio/reklamerio/padejėjiu su hostu esu turėjes pora projektu jie netapo labai populerus tai yra www.lrtgf.wu.lt gyvavo 1metus (mano editinta gm priš metus kaškur galite rasti šeme forume lrtgf 3,0) bei www.past-life.ql.lt gyvavo 2 mėnesius [uždarytas dėl asmeniniu priežasčių]

Esu dirbes su www.hostas.wu.lt (dabar www.pro-host.lt) padėjeu dėti GM y hosta spresti jame kylančes problemas dėl paleidimo art dar kokiu klaidu.

Man yra 16metu

kontaktai: skype: zombie_killer8

šiuo metu editinama gm galiu aproditi kiek esu padares galėsite susidaryti nuomones aprodes mano padaryta gm jau parodau koks buvo orginalus.

Pasakau iškarto jei matysiu kad žmogus pasikėles kad turi serveri ar dar kanors su juo net nebendrausiu nes: serveris nėra toks daiktas kurio negalėtu turėti kas panorėtu. Kitaip tarent nebendrausiu su žmonėmis kurie kitus žmones žemina ar laiko šiukšlėmis

Teikemos mepinimo paslaugos

Darbus aprodau serveryje. (senus map darbus galite pasižėti gm : lrtgf 3,0 [suvede paieškoje rasite] )

PAGARBIAI Rytis_Rinkevičius

Pakviesk i skype - itsdomian

Nes negaliu taves pakviest raso kad tokio nera.

Man taves taipogi neranda duok savo emaila su kuriuo esi užsiregistraves surasim per email jei taip neranda :) gali y pm parašyti jei neras arba pmegink mano pakviest: [email protected]

-- Papildyta --

Pakviesk i skype - itsdomian

Nes negaliu taves pakviest raso kad tokio nera.

Man taves taipogi neranda duok savo emaila su kuriuo esi užsiregistraves surasim per email jei taip neranda :) gali y pm parašyti jei neras arba pmegink mano pakviest: [email protected]

Dar galite kreiptis nes žmogus nesusisieke su manimi ar bent nedave emailo kad jy surasčiau .....

Nerekomenduoju

kodėl nerekomenduoji? taigi tu palikai mane su tuo projektu o ne aš tave :) jei nerekomenduoji prašau parašyk kodėl manau visiems bus idomu sužinoti :) nes tu žinai mane aš tave..... toliau netesiu tesiog parašyk kodėl nerekomenduoji? :) Aš asmeniškai žinau kodėl tu taip darai.... dėl to kad gm paplatinau kury tu pardavinejei žmonėms o jis net nebuvo baigtas....

Nerekomenduoju

kodėl nerekomenduoji? taigi tu palikai mane su tuo projektu o ne aš tave :) jei nerekomenduoji prašau parašyk kodėl manau visiems bus idomu sužinoti :) nes tu žinai mane aš tave..... toliau netesiu tesiog parašyk kodėl nerekomenduoji? :) Aš asmeniškai žinau kodėl tu taip darai.... dėl to kad gm paplatinau kury tu pardavinejei žmonėms o jis net nebuvo baigtas....

Būtent dėl GM Ir nerekomenduoju, tu paplatinai tai kas tau nepriklausė, tuo labiau nebuvo svarios priežasties jo platinti.. O jis nebuvo parduotas niekam, niekas jo išskyrus mane, tave, Brigtha, Johurtą neturėjo

Paslaugų tiekimas (Pawno, PhotoShop, Ip.Board Pilnas TVS žinojimas, dizainų kūrimas)

Spausti čia

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu. "Status Unifight"

aa7d1501c5800d0b968e22dc5a7901b290.png

Nerekomenduoju

Būtent dėl GM Ir nerekomenduoju, tu paplatinai tai kas tau nepriklausė, tuo labiau nebuvo svarios priežasties jo platinti.. O jis nebuvo parduotas niekam, niekas jo išskyrus mane, tave, Brigtha, Johurtą neturėjo

Pasakysiu taip: TU ESI TIKRAI DUŽES.... Nes gm jau buvo parduotas ar tau atrodo as jo nemačiau paskitus žmones serveriuose? :D min 3 suradau su jeis kalbėjeu pardavinėjei gm po 20~40lt dave tavo skype viska iš ko pirko ir atspėk keno skype ten buvo ogi tavo :o delto neprimesk če dūros pats nuo manes atsiskyrei..... jei nori dar kanors parašyt rašyk man y skype ja žinai.... o priežastis buvo patikėk manim buvo.... y tema neberašyk nori y skype rašyk sekmės ir iki pasimatimo....

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...